NAŠA GLUMICA KRILA OD DECE DA JE BOLESNA, A OVI SIMPTOMI SU JOJ ZAVARALI TRAG: Doktori joj saopštili LOŠE VESTI!

Autor:

Zabava

16.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Lazarević otvorila dušu o teškom periodu u životu!

NAŠA GLUMICA KRILA OD DECE DA JE BOLESNA, A OVI SIMPTOMI SU JOJ ZAVARALI TRAG: Doktori joj saopštili LOŠE VESTI!

Foto: Printscreen/K1 TV

Glumica Mina Lazarević svojevremeno je vodila borbu za svoje zdravlje. Naime, njoj je pre nekoliko godina dijagnostikovan zloćudni tumor štitne žlezde zbog čega je hitno morala na operaciju. 

"Meni se štitna žlezda videla, bila je vrlo istaknuta, ali hormoni su bili okej. Na svim laboratorijskim analizama je bilo okej. Bilo je tu promuklosti, recimo nisam mogla da nosim rolke koje celog života obožavam da nosim.  I zapravo, instikt me je naterao da odem kod lekara. Maligniteti i jesu podmukli zbog toga što ne daju neke specijalne simptome", započela je glumica priču u emisiji "Una, due, tre".

Foto: ATA Images

Mina Lazarević

 

S knedlom u grlu priča da je nakon prve operacije saznala da boluje od opake bolesti i to joj je bilo veoma traumatično.

"Ja sam se isplakala i onda sam ceo fim premotala, onu najgoru varijantu šta nisam uradila, šta bi trebalo da uradim, šta bi trebalo da završim i zaokružim, deca... Ali, suština je da vas to negde stavi u životnu situaciju da saznate od kakvog ste materijala, kakav ste čovek i koliko ste jaki. Svi reagujemo drugačije i nijedna reakcija nije pogrešna, a onda u nastavku borbe se pokaže ko je koliki borac i kakav borac. Deca nisu znala o tom periodu. Meni je bilo prestrašno da im to kažem."

- Međutim, posle izvesnog vremena sam osećala umor i nisam imala snage za mnogo toga i onda sam došla u situaciju da ja neću i da sam neraspoložena, da sam smorena. Posadila sam ih na stolicu i rekla takva je i takva stvar, mama je operisana, biće dobro, ali sad morate da imate razumevanja da nisam baš u punoj snazi. Ne može njima da bude jasno, ni sad posle šest godina im nije jasno, jeste najstarijem. Nemaju oni svest o tome, oni su deca. Deci ne treba ne reći jer treba da znaju", rekla je Mina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading