NIJE ZAVRŠILA SREDNJU, A ZGRĆE PARE NA ONLIFANSU: Hrvatska influenserka zarađuje 1.000 EVRA DNEVNO na sajtu za odrasle!

Autor:

Zabava

15.06.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nika Ilčić poručila omladini da nije dobar primer!

NIJE ZAVRŠILA SREDNJU, A ZGRĆE PARE NA ONLIFANSU: Hrvatska influenserka zarađuje 1.000 EVRA DNEVNO na sajtu za odrasle!

Foto: IZVOR: INSTAGRAM/NIKAILCIC/SCREENSHOT

Nika Ilčić, istaknuta figura u hrvatskoj influenserskoj sceni, stekla je impresivni broj pratilaca na različitim društvenim mrežama. Sa 413 hiljada pratilaca na TikToku, 206 hiljada na Instagramu i 284 hiljada na Jutjubu-u, njen digitalni uticaj je učvrstio njen status kao uticajne ličnosti na internetu.

Tokom nedavnog gostovanja na radio emisiji Špica, Nika je otkrila iznenađujući izvor prihoda: Onlifans. Otkrila je da joj trenutni dnevni prihodi na platformi iznose oko hiljadu evra. Ovaj neočekivani korak u oblast stvaranja sadržaja za odrasle proizašao je iz njene želje da dopuni svoj prihod kao influenserka. Nika je istakla da iako možda nema intelektualnu moć kao ličnost poput Nikole Tesle, prepoznala je priliku koju pruža Onlifans i odlučila da je iskoristi. Ona zarađuje čak 1.000 evra dnevno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ŠPICA (@spica.hrt)

U iskrenom priznanju, Nika je priznala da nije završila srednju školu, priznajući da joj nedostaje akademska snaga da to učini. Brzo je upozorila da se njeni doživljaji ne trebaju posmatrati kao model za druge, naglašavajući važnost obrazovanja i ohrabrujući svoju publiku da nastave sa studiranjem i upišu fakultet.

Nikin onlajn uticaj se prostire i van društvenih mreža, pošto je ranije vodila blog posvećen šminkanju. Takođe, imala je period stvaranja sadržaja za JoomBoos, jedan od najpopularnijih kanala za mlade. Posebno, takođe se oprobala u glumi, sa ulogama u filmovima poput "Ideš? Idem!" i "YouTube Ratovi."

Republika

Foto: instagram.com/nikailcic

Nika Ilčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading