SLAVLJE U DOMU MILJKOVIĆA! Marko saopštio radosne vesti, danas je za Lunu i njega POSEBAN DAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar čestitao mezimici rođendan!

SLAVLJE U DOMU MILJKOVIĆA! Marko saopštio radosne vesti, danas je za Lunu i njega POSEBAN DAN! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

U porodici Miljković danas je poseban dan jer njihova mezimica Mija slavi svoj treći rodjendan. Ponosni otac Marko Miljković prvi je javno čestitao svojoj mezimici putem društvene mreže Instagram, uz predivnu sliku Mije u crvenoj haljinici od tila sa rajfom na glavi. Na slici se vidi kako slavljenica sa osmehom na licu pozira, a Marko je uz sliku napisao emotivnu poruku: "Moja mala curica napunila 3 godine."

Republika

Foto: Instagram.com

Marko čestitao mezimici rođendan

Reakcije na društvenim mrežama

Čestitke za Miju ne prestaju da pristižu na društvenim mrežama, gde se ljudi dive slavljeničinoj slatkoj haljinici i osmehu. Slika je izazvala brojne pozitivne reakcije, a komentari su preplavili objavu na Instagramu porodice Miljković i mnogi su čestitali i Marku i Luni Đogani.

Skandal u žiži javnosti

Podsetimo, Marko Miljković je nedavno bio u centru pažnje javnosti zbog incidenta koji se dogodio sa komšijom. Naime, prijavile su ga komšije jer je navodno gađao njihovu terasu jajima. Nakon ovog incidenta, Marko se povukao iz javnosti, dok se njegova partnerka Luna kratko udaljila iz medijske pažnje. Uprkos ovom incidentu, danas je poseban dan za porodicu Miljković, a Mija uživa u svom trećem rodjendanu okružena ljubavlju i pažnjom svojih najbližih.

Republika

Foto: youtube.com/Sikter Tube

Luna i Marko

Podsećanja radi, Marko se nakon incidenta oglasio na svom Jutjub kanalu.

- Moja dužnost je da vam se obratim. Ja sam pokrenuo ovaj haos, ovu hajku. Mislim da ni s jedne strane nikome ne odgovara da se klupko odmotava. Zbog porodice to ne želim, zbog istrage i ometanja u suđenju ne želim da se odmotava klupko. Pustimo sudiju da odluči ko je kriv i zbog čega. Jedino želim da se izvinim porodici što sam napravio nepromišljene stvari i što sam uradio strahovite gluposti zbog kojih se kajem. Ne želim porodicu nikada više da dovedem u ovu situaciju - poručio je Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading