VRELE GRUDI JELISAVETE ORAŠANIN ZAPALILE MREŽE! Glumica pozirala BEZ BRUSA, svi gledaju u OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna brineta ponovo digla veliku prašinu!

VRELE GRUDI JELISAVETE ORAŠANIN ZAPALILE MREŽE! Glumica pozirala BEZ BRUSA, svi gledaju u OVO! (FOTO)

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin privlači pažnju javnosti svojim prefinjenim stilom i atraktivnim izgledom. Međutim, nedavno je odlučila da svoj izgled dodatno unapredi odlaskom pod nož radi ugradnje silikonskih implanta kako bi povećala svoje grudi. Prema rečima izvora bliskog glumici, Jelisaveta je oduvek želela malo veće grudi i konačno je odlučila da to ostvari nakon što je postala majka dvoje dece. Nove fotke privukle su veliku pažnju.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelisaveta Orašanin

Nakon što je postala majka, Jelisaveta je odlučila da koriguje svoje grudi, jer nije bila zadovoljna njihovom veličinom. Izvor blizak glumici otkrio je da je Jelisaveta želela da sačeka sa operacijom dok se ostvari kao majka, te da je nakon drugog porođaja osetila da je došlo vreme za tu promenu. Odlučna u svojoj nameri, Jelisaveta je otišla pod nož i ugradila silikonske implante od 300 kubika.

Samopouzdanje i izazovne modne kombinacije

Nakon zahvata, Jelisaveta je pokazala samopouzdanje u svoj izgled, odlučivši da ne nosi grudnjak i pokazujući rezultate operacije na fotografijama koje je podelila na društvenim mrežama. Fotografije iz Luvra prikazuju glumicu u beloj majici, a njen izbor garderobe jasno ističe njene nove obline. Ova promena u Jelisavetinom izgledu iznenadila je mnoge, ali je glumica odlučna da se oseća udobno u svojoj koži i garderobi koju nosi, bez obzira na tuđe komentare.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelisaveta Orašanin u Luvru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading