LEČIĆ IZDAJE LUKS HACIJENDU U RITOPEKU: Nećete verovati koliko košta noćenje na njegovom imanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav je opreminuo vikendicu najmodernijim nameštajem, a posebnu pažnju privlači bazen!

LEČIĆ IZDAJE LUKS HACIJENDU U RITOPEKU: Nećete verovati koliko košta noćenje na njegovom imanju! (FOTO)

Foto: ATA Images

Poznati glumac Branislav Lečić poseduje luksuznu vikendicu u naselju Ritopek, koji se nalazio u okviru Grocke blizu Beograda. Vikendicu je opremio najmodernijim nameštajem. Nameštaj je od prave kože, veliki kamin i plazma televizor krase dnevnu sobu.

Ono što privlači najviše pažnje jeste bazen u dvorištu, pored kog su ležlajke, a raskošno imanje krase bašta i zelenilo u njoj. 

Ono što je posebno zanimljivo je da je glumac odlučio da iznajmljuje luksuzno zdanje i to na dan.  Naime, prema podacima sa poznatog sajta "Airbnb", na kom ljudi izdaju svoje nekretnine, jedan dan u ovom zdanju košta 235 evra, što je u dinarima na današnji dan suma od 27.495. Međutim kada se ukuca jedno noćenje, na sajtu izlazi specijalna ponuda sa popustom u iznosu od 222 evra, šti u dinarima iznosi 25. 974 dinara.

Republika

Foto: Airbnb Printscreen

Cena noćenja u Lečićevoj hacijendi

Inače, slike vikendice je na svom profilu na Instagramu delila i ćerka Branislava Lečića, Ana Lečić, a njegova bivša supruga Nina Radulović sa kojom ima sina, takođe je lajkovala sve objave u vezi vikendice, koja se izdaje, prenosi "Blic".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Branislav Lečić

Podsetimo, Nina Radulović ima sina Lava sa glumcem Branislavom Lečićem, a jednom prilikom ona je progovorila o roditeljstvu:

Ako je to slobodno vreme sa sinom, imam sa njim, kada učimo. Četvrti razred, odličan sam đak, imam sve petice, hvala na pitanju. Svi mi predmeti odlično idu, i ja sam bila odličan đak, sada sve ispočetka – istakla je ponosna mama i dodaje da se okolina navikla da su mu roditelji poznate ličnosti:

To je bilo u početku, sada više ne, navikli su se, ali on jeste bio fasciniran, to je u spoljnom svetu on saznavao, ovako smo obični ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading