NEMIRNE CICE BARBARE BOBAK! Pevačica UŽIVO u programu JEDVA obuzdala GRUDI, a tek da vidite OVAJ DETALJ! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

11.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Barbara Bobak u izazovnom stanju!

NEMIRNE CICE BARBARE BOBAK! Pevačica UŽIVO u programu JEDVA obuzdala GRUDI, a tek da vidite OVAJ DETALJ! (GALERIJA)

Foto: Amig show

Večerašnja epizoda "Amidži šou" bila je izuzetno uzbudljiva zahvaljujući gostovanju popularne pevačice Barbare Bobak. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju gledalaca bila je njena odevna kombinacija.

Barbara je za ovu priliku odabrala belu košulju koja je istakla njenu vitku figuru, ali i privukla pažnju zbog vrlo izazovnog dekoltea. Dekolte je bio toliko izazovan da je privukao poglede svih prisutnih, a gledaoci su sigurno bili oduševljeni ovim modnim odabirom.

Ispod bele košulje, Barbara je nosila crveni brus koji je dodatno istakao njen dekolte i mamio uzdahe gledalaca. Ovakav modni odabir definitivno je bio hrabar potez pevačice, ali je ujedno i doprineo da cela emisija bude još zanimljivija i uzbudljivija.


Ovaj hrabar modni izbor Barbare Bobak definitivno je bio jedan od glavnih razloga zašto će večerašnja epizoda "Amidži šou" ostati dugo upamćena.

Foto: Republika TV

Barbara Bobak

 

Barbara je nedavno progovorila o svom privatnom životu:

- Darka sam upoznala na jednom mom nastupu. Radila sam svirku i on se pojavio sa svojim društvom. Bio je slobodan naravno u to vreme, ne zauzet kako što sam u više navrata čula - rekla je pevačica, pa je dodala: 

- Što se tiče toga da se Lazić drogirao ispred mene, to nije istina. Nikada mi ništa nije nudio, isto tako, nikada ja njega nisam zatekla da radi te stvari. Ipak, to je nešto što je opšte poznato kada je on u pitanju, jer je, koliko sam upoznata, o tome pričao sam. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading