ŠOK PRIZNANJE NAŠE PEVAČICE! Barbara Bobak sve vreme ĆUTALA o OVIM PORUKAMA koje čuva u telefonu!

Autor:

Zabava

09.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak otkrila istinu šta se krije iza poruka udvarača!

ŠOK PRIZNANJE NAŠE PEVAČICE! Barbara Bobak sve vreme ĆUTALA o OVIM PORUKAMA koje čuva u telefonu!

Foto: e-stock

Barbara Bobak

Barbara Bobak nedavno je objavila album "Barbarizam" i za tu priliku organizovala gala proslavu. Ovaj događaj je označio novu fazu u karijeri mlade pevačice, čiji poslovni uspesi ne prestaju da rastu.

Iako je na poslovnom planu postigla značajan uspeh, Barbara je i dalje slobodna. Nakon raskida sa Darkom Lazićem, javnost nije imala priliku da vidi njenog novog dečka. Barbara je samouvereno izjavila da trenutno nema vremena za ljubav, te da svoje slobodno vreme provodi u društvu mačke, porodice i najbolje drugarice.

Foto: Republika TV

Barbara Bobak

 

Bili su kod mene u kući dve godine, sada su se raselili. Bili su tu i za moje, pomagali su, to je bilo vrlo zanimljivo. Bila sam im podrška u startu i potrajalo je, ali neka je- ispričala je pevačica nedavno.

- Nemam vremena za ljubav! Odmaram se tako što provodim vreme sa svojom mačkom, sa svojom porodicom, sa najboljom drugaricom idem u spa, gledam filmove, jedem – rekla je Barbara kroz osmeh.

Foto: Republika TV

Barbara Bobak

 

- Dobijam pouke, svaka ženska osoba ih dobija. One glase, „Ćao lepoto“,“Ej ćao, baš si lepa“ i to je to. Muškarci nisu nikad ni bili kreatvni – dodala je Barbara, piše Grand. 

Kad me pitaju o bivši momcima ne volim da pričam o tome jer je to je nešto što je bilo. Ne volim da pričam o prošlim ljubavima! Generalno se osećam kao da nisam spremna da pričamo o tome - rekla je ona, prenosi Pink, pa je dodala kako sada gleda na ljubav:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading