HOSPITALIZOVANA OPRA VINFRI: Čuvena voditeljka završila u BOLNICI, otkriveno u kakvom je stanju!

Autor:

Zabava

11.06.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavla američka voditeljka Opra Vinfri nedavno je završila u bolnici!

HOSPITALIZOVANA OPRA VINFRI: Čuvena voditeljka završila u BOLNICI, otkriveno u kakvom je stanju!

Foto: Tanjug/AP

Slavna američka voditeljka i spisateljica Opra Vinfri nedavno je završila u bolnici zbog stomačnih problema, a njena bliska prijateljica i takođe voditeljka Gejl King je otkrila ovu vest javnosti.

Gejl King je otkrila da su stomačni problemi doveli do čestog povraćanja i dijareje, zbog čega je Opra Vinfri bila hospitalizovana radi lečenja dehidracije. Takođe, otkriveno je da je primila infuziju kako bi nadoknadila izgubljene tečnosti.

Foto: youtube.com/ NEZA LATI

Opra Vinfri

 


Opra Vinfri, koja je poznata po svom radu u oblasti televizije i književnosti, dobila je veliku podršku od svojih fanova i kolega. Njena popularnost i uticaj na javnost su neosporni, te je vest o njenom zdravstvenom stanju izazvala zabrinutost među mnogima.

Opra Vinfri je poznata i po svom filantropskom radu, kao i po zalaganju za različite društvene i humanitarne inicijative. Njen uticaj na društvo seže daleko izvan medijske sfere, te je njen doprinos različitim pitanjima i uzrocima od velikog značaja.

Zdravstveni problemi javnih ličnosti često privlače pažnju medija i javnosti, a reakcije na vesti o njihovom zdravlju su često intenzivne. Opra Vinfri nije prva javna ličnost koja se suočila sa zdravstvenim izazovima pred očima javnosti, a podrška koju dobijaju u takvim situacijama često je snažna i vidljiva.

Foto: Tanjug/AP

Opra Vinfri

 


Opra Vinfri je hospitalizovana zbog stomačnih problema, ali uz podršku svojih bliskih prijatelja, fanova i kolega, očekuje se da će se uskoro oporaviti. Njen uticaj na društvo i medije i dalje ostaje neosporno značajan, a vesti o njenom zdravstvenom stanju prate mnogi sa pažnjom i nadom u brz oporavak.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading