ZANOSNA BRAZILKA IZ FILMA "MONTEVIDEO" SE UDALA ZA SLAVNOG SRBINA: Rodila mu DVOJE DECE, a u BRAKU joj se desio totalni preokret!

Autor:

Zabava

11.06.2024

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodnu Aleksandru su svi primetili u kultnom srpskom filmu ,,Montevideo", a onda se udala za Viktora Troickog!

ZANOSNA BRAZILKA IZ FILMA "MONTEVIDEO" SE UDALA ZA SLAVNOG SRBINA: Rodila mu DVOJE DECE, a u BRAKU joj se desio totalni preokret!

Foto: youtube/printscreen

Aleksandra Đorđević je privukla pažnju javnosti svojim izgledom i nastupom u filmu "Montevideo", gde je igrala atraktivnu i zavodljivu Brazilku. Njen izgled je bio predmet brojnih razgovora, a sama Aleksandra je izjavila da se na kastingu pokazala bolje od devojke rođene u Riju.

Foto: youtube/printscreen

Aleksandra Troicki Montevideo

 


Godine 2017. udala se za poznatog srpskog tenisera Viktora Troickog, i od tada je njen život dobio novu dimenziju. Par je prvo dobio ćerku Irinu, a zatim i naslednicu Dariju, čime su postali roditelji i iskazali veliku sreću zbog tog životnog događaja.

 

- Na kasting sam se prijavila na poziv ljudi iz filma koji su me videli u nekim reklamama. Preporuku su dobili u mom rodnom Paraćinu, gde je kasting i održan, a gde je dobar deo filma i snimljen - rekla je svojevremeno Aleksandra o ulozi u drugom delu filma.

- Odmalena su me mešali s Brazilkama i Južnoamerikankama, tako da i ne čudi što su se odlučili baš za mene. Bila sam jako srećna - dodala je tada.

 

 

Nakon uloge u filmu "Montevideo", javnost je navikla da vidi Aleksandru u provokativnim izdanjima, ali poslednjih godina ona se retko pojavljuje u takvim kontekstima. Umesto toga, posvećena je svojoj porodici i majčinstvu. I dalje je prepoznatljiva po svojoj lepoti, koja se može videti na njenim fotografijama na društvenim mrežama, ali sada je poznata i po svojoj ulozi majke i supruge.

Aleksandra Đorđević je prošla kroz značajnu transformaciju od vremena kada je bila prepoznatljiva po svom izgledu i provokativnom nastupu do danas, kada je njen fokus na porodici i privatnom životu. Ipak, njena lepota i harizma i dalje ostaju neosporne, iako su se njeni prioriteti promenili.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading