ŠOK U DOMU JELISAVETE ORAŠANIN! Glumica ostavila PORUKU koja je sve FRAPIRALA - ŠTA SE DEŠAVA?!

Autor:

Zabava

12.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin šokirala izjavom!

ŠOK U DOMU JELISAVETE ORAŠANIN! Glumica ostavila PORUKU koja je sve FRAPIRALA - ŠTA SE DEŠAVA?!

Foto: Instagram.com

Glumica Jelisaveta Orašanin izazvala je burne reakcije među svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram nakon što je objavila citat svog starijeg kolege, Vlade Veličkovića. U statusu koji je podelila, Jelisaveta je citirala rečenicu "Kod sebe bih promenio naivno verovanje da su svi dobri", izazivajući brojne spekulacije i komentare među svojim pratiocima.

Orašaninova nije dala dodatne komentare na ovu objavu, ostavljajući prostor za tumačenje njene namere i razloga za deljenje ove kontroverzne izjave. Mnogi su ostali u šoku zbog njenog statusa, dok su se drugi zapitali da li je ovo možda aluzija na neke njene lične ili profesionalne dileme.

Foto: Instagram.com

Jelisaveta Orašanin

 


Nakon što je Jelisaveta Orašanin podelila ovu rečenicu na svom Instagram profilu, društvene mreže su preplavile reakcije i komentari. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje i znatiželju oko značenja ove izjave, dok su se drugi pitali da li je ovo možda povezano sa nekim aktuelnim događajima u njenom životu ili karijeri.

Neki od pratilaca su pokušali da prepoznaju kontekst ove rečenice, dok su drugi izrazili podršku Jelisaveti i pozvali je da otkrije više detalja o svojim razmišljanjima. Ova objava definitivno je izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne rasprave među njenim pratiocima.

Foto: Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

 


Vlada Veličković, čiji je citat Jelisaveta Orašanin podelila, poznat je po svojim lepim izjavama i stavovima o životu. Kao iskusni glumac i javna ličnost, Veličković je često iznosio svoje mišljenje o društvenim temama, što ga je činilo predmetom interesovanja medija i javnosti. Njegove izjave su često predmet tumačenja i analize, a ovaj citat koji je Jelisaveta podelila nije izuzetak.

Očigledno je da je ovaj citat izazvao dosta pažnje i postao predmet rasprave, a fanovi Jelisavete Orašanin nestrpljivo iščekuju dalji razvoj događaja i eventualno objašnjenje glumice u vezi sa ovom kontroverznom objavom na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading