AU, KAKVE NOGE JELISAVETA IMA: Procurila šok fotka lepe glumice iz LIFTA, izaziva na BLUD u kratkom šortsu (FOTO)

Autor:

Zabava

02.06.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže se usijale!

AU, KAKVE NOGE JELISAVETA IMA: Procurila šok fotka lepe glumice iz LIFTA, izaziva na BLUD u kratkom šortsu (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin, srpska glumica koja važi za jednu od najzgodnijih dama na domaćoj javnoj sceni, ponovo je izazvala pažnju javnosti svojom fotografijom iz lifta. Poznato je da Jelisaveta posvećuje mnogo vremena svom fizičkom izgledu, pa se redovno hrani zdravo i vežba u teretani.

Mnogi je hvale zbog njene discipline, a ovog puta je izazvala lavinu pozitivnih komentara svojom fotografijom na kojoj pozira u kratkom šortsu i belom topu, ističući izvajane noge i zategnut stomak.

Republika

Foto: instagram.com/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin izmamila uzdahe na Instagramu

Podsećanja radi, nakon navodnog turbulentnih perioda koji su prenosili domaći mediji, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić su rešili da se ovog leta potpuno posvete sebi i porodici, te ih u narednom periodu čeka, kako se saznaje, zajedničko letovanje, i to na čak dve različite destinacije.

Naime, iako su pojedini mediji preneli informaciju da se bračni par razvodi, o tome nema ni govora, a kako oboje dele ljubav prema putovanjima, lepa Jelisaveta i Teo su presekli, te doneli odluku da će nakon poslovnih obaveza uživati na Crnogorskom primorju, ali i na obali Italije.

Republika

Foto: ATA Images, Starsport

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić isplanirali leto

- Oboje vole da putuju, pa su jul i avgust rezervisani za odmor. Najpre bi trebalo da otputuju u Italiju, a potom s prijateljima u Crnu Goru. I prošle godine su bili na primorju i odlično su se proveli. Njihovi mališani uživaju s mamom i tatom, tako da su aranžman i boravak prilagodili potrebama dece. Naravno da tokom braka dolazi do sukoba i razmirica, ali o sitnim nesuglasicama koje su se dogodile gotovo da i ne govore, već su koncentrisani na poslovne obaveze, ali i na predstojeći odmor - navodi izvor blizak poznatom paru, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Draga

02.06.2024 11:53

Ova na slici ne liči na nju, baš ni malo.

Bas

02.06.2024 12:17

Zena sva nikakva od glave do nogu(stapici)a vi je stalno promovisete ko super ribu