OGLASIO SE SALE TROPIKO! Evo šta su pokazale analize u bolnici! Sad mu predstoji samo jedno!

Autor:

Zabava

11.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro izlazim iz bolnice, pa će biti prilike da razgovaramo samo da stignem kući.

OGLASIO SE SALE TROPIKO! Evo šta su pokazale analize u bolnici! Sad mu predstoji samo jedno!

Foto: instagram.com/greenoffice

Sale Tropiko

Pevač Tropiko benda Aleksandar Cvetković završio je juče u bolnici, a vest o tome brzo je preplavila i društvene mreže. Naime, pevaču je pozlilo u jednom tržnom centru, nakon čega je ubrzo stigla Hitna pomoć.

Sale je zadržan u bolnoci zbog dodatnih analiza, a kako prenose domaći mediji, magnetna rezonanca pokazala je da je u pitanju periferni vertigo.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sale Tropiko

 

Nakon brojnih analiza rezultati su u redu. Zadobio je upalu srednjeg uha i, samim tim, upalio se centar za ravnotežu. Trebalo bi uskoro da bude pušten na kućno lečenje, te mu je preporučeno strogo mirovanje minimalno narednih 10 dana - rekao je izvor iz bolnice.

Pevač se sada oglasio i otkrio u kakvom je stanju, pa je i drugima lakše što je sada sve kako treba. 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sale Tropiko

 

Hvala bogu, dobro sam. Hvala na interesovanju. Rađene su analize i rečeno je da je super sve. Uskoro izlazim iz bolnice, pa će biti prilike da razgovaramo samo da stignem kući. Izvinjavam se u ime cele ekipe zbog brojnih otkazanih događaja, nadoknadoćemo sve - rekao je pevač za Pink.rs.

Inače, dok nisu stigle zvanične analize, mnogo su bili van sebe jer se pretpostavilo da se Saletu desilo nešto ozbiljnije sa glavom. Ni članovi porodice se zbog velike panike nisu javljali na telefone juče u toku dana, a naša redakcija pokušala je kasnije da stupi sa istima, ali se oni nisu javljali toko večeri na brojeve telefona poznate redakciji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading