PEVAČ SE SRUŠIO U TRŽNOM CENTRU, HITNA POMOĆ ODMAH REAGOVALA: Sale Tropiko zadržan u bolnici!

Autor:

Zabava

10.06.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaču je danas iznenada pozlilo.

PEVAČ SE SRUŠIO U TRŽNOM CENTRU, HITNA POMOĆ ODMAH REAGOVALA: Sale Tropiko zadržan u bolnici!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevač Tropiko benda Aleksandar Cvetković završio je u bolnici. Kako saznajemo, pevaču je danas iznenada pozlilo u jednom tržnom centru, nakon čega je ubrzo stigla hitna pomoć. Sale je zadržan u Urgentnom centru gde će mu tokom noći i sutrašnjeg dana biti rađene dodatne analize kako bi se itvrdio izrok vrtoglavice i nesvesti.

- Sale je poslednjih dana bio preforsiran brojnim putovanjima, nastupima i privatnim obavezama, zbog čega ga je nesnosiva današnja temperatura verovatno dovela do kolapsa organizma. Ukoliko bude duže zadržan u bolnici, bićemo prinuđeni da otkažemo zakazane događaje narednih dana uz veliko izvidnjenje - potvrdio je za medije menadžer Tropiko benda Boško Janković. 

Republika

Foto: Srpski telegraf

 

 

Podsetimo, Tropiko bend nedavno je objavio album, a poslednjih nedelja uveliko održava velike konverte u Srbiji i regionu. U petak veče Aleksandar Cvetković bio je specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović, te je sutradan nastupio na festivalu u Vodicama.

- Saša, a ni ja nismo bili u tom fazonu da pretareano pričamo o braku, a posle toga i o razvodu. U dobrim smo odnosimo onoliko koliko je potrebno, i to mi je najbitnije. Glupo bi bilo da posle razvoda imamo razmirice. Onoliko koliko dozvoliš toliko će izaći u javnosti, a mi smo pričali onoliko koliko je potrebno - rekla je Jovana Pajić, njegova bivša supruga, pa dodala:

- Razvod ne znači loš kraj! Kad misliš da ne možeš, život te demantuje! Kada imaš motiv ispred sebe, u mom slučaju to su deca, moraš da nastaviš dalje. Što se tiče priča o pomirenju, nema ništa od toga - rekla je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading