ALEKS SKLONILA BEBU KOD MAJKE! POSLE SVAĐE SA FILIPOM U VELIKOM JE STRAHU! Ovo su šok-detalji drame (FOTO)

Autor:

Zabava

11.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka joj mnogo pomaže oko bebe i u poslednje vreme je dobro savetuje oko toga kako treba da postupi u odnosu sa Filipom Carem.

ALEKS SKLONILA BEBU KOD MAJKE! POSLE SVAĐE SA FILIPOM U VELIKOM JE STRAHU! Ovo su šok-detalji drame (FOTO)

Foto: Tamara Pavišić

Aleksandra Nikolić

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić i otac njenog deteta Filip Car posvađali su se nedavno žestoko preko telefona, pa je ona sada sklonila bebu kod svoje majke, radi sigurnosti. Naime, iako zna da je FIlip brižan otac, aleksandra strahuje da će Filip u nekom trenutku da počne ponovo da viče i da se svađa, pa smatra da je ovo za sada najbolja opcija. 

Foto: Tamara Plavšić

Aleksandra Nikolić

 

- Aleksandra je sa bebom na neko vreme otišla kod majke Slovenke i tamo se oseća najsigurnije. Iako je pričala sa Carem, dogovorili su se oko svega i kako će odsad nadalje, međutim, ona zna kakav je on kad popije. Plaši se da ne dođe i napravi scene, pogotovo je to haos zbog bebe koja je osetljiva na buku  - priča nam obavešten izvor i dalje otkriva da je Aleksandra navodno mnogo bolje nego što je bila:

Foto: instagram

Aleksandra Nikolić sa bebom

 

- Aleksandra je sada mnogo bolje, iako se i dalje nije skroz smirila. Majka joj mnogo pomaže oko bebe i u poslednje vreme je dobro savetuje oko toga kako treba da postupi u odnosu sa Filipom Carem. Sve će to između njih da se sredi, samo je pitanje vremena. Ipak se oni vole. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Filip Car

 

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić navodno je imala žestoku svađu s Filipom Carem za vikend, a par se posvađao zbog toga što je Aleksandra u toku rasprave rekla da on sve radi da bi stvorio odbojnost kod nje i pojačao želju da što više i dete udalji od njega.

Kako prenose domaći mediji, Aleksandra je morala posle telefonskog razgovora s Filipom da popije i lek za smirenje s obzirom na to da je rasprava trajala više od sata. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading