KARLEUŠA HITNO UPOZORILA KOŠARKAŠA! Zvala ga USRED NOĆI! Evo šta su se dogovorili otkako se bruji o NJIHOVOJ VEZI (FOTO)

Autor:

Zabava

11.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo sve, naravno, teže pada Nikoli, koji nije navikao da se o njemu piše na ovaj način, priča nam upućen izvor.

KARLEUŠA HITNO UPOZORILA KOŠARKAŠA! Zvala ga USRED NOĆI! Evo šta su se dogovorili otkako se bruji o NJIHOVOJ VEZI (FOTO)

Foto: Foto e-stock, Kurt Desplenter / Zuma Press / Profimedia

Pevačica Jelena Karleuša već neko vreme se viđa sa 16 godina mlađim košarkašem Nikolom Jovanovićem, kako je portal Republika ranije pisao. Kako sada saznajemo, nakon skandala koji se desio kobne noći, kada je Jelenu s košarkašem zatekao Duško u kući, Jelena je već sutradan od Nikole tražila da se jedno vreme ne čuju i ne viđaju, samo, naravno, dok se prašina ne slegne. 

- Jelena i Nikola su se čuli nakon haosa kada je Tošić došao, pa su doneli idealno rešenje. Dogovor je da se par dane ne čuje uopšte, a viđanje svakako ne dolazi u obzir jer je već sada veliki pritisak oko svega. Ovo sve, naravno, teže pada Nikoli, koji nije navikao da se o njemu piše na ovaj način - priča nam upućen izvor.

Foto: Foto e-stock, CHINE NOUVELLE / Sipa Press / Profimedia

Jelena Karleuša i Nikola Jovanović

 

Podsećamo, kako smo nedavno saznali, Jovanović je Jelenu pre nekoliko dana obradovao roleksom, koji košta čak 30.000 evra! 

Košarkaš je poklon zajedno s buketom cveća Jeleni doneo kobne noći, kada je u vilu upao i njen još uvek zakoniti suprug Duško Tošić, ali je ona darove sklonila na vreme u fioke. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

- Nikola je Jeleni poklonio sat kada je došao kod Jelene te noći kada ih je Duško zatekao. Ona je dugo pričala o jednom modelu sata roleks, planirala je da ga kupi jer je imala odličnu belu kombinaciju garderobe uz njega za jedno fotografisanje, ali je on preduhitrio i doneo sat pre vremena. Jelena se baš obradovala. Kad je Duško došao u stan, Jelena je bila na vezi s prijateljima, pa im je prepričavala šta je dobila od košarkaša, međutim, to se Tošićevim dolaskom brzo prekinulo. Nastavak priče svi znate, na kraju je sve otišlo do policije - ispričao nam upućen izvor.

BONUS VIDEO:  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading