SANDRU AFRIKU OTAC OŠIŠAO NA ĆELAVO! Stravična priča naše pevačice JEŽI DO KOSTIJU, ne može da se oporavi od BOLA!

Autor:

Zabava

06.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica godinama nije videla oca, a sada otkrila šta joj je uradio!

SANDRU AFRIKU OTAC OŠIŠAO NA ĆELAVO! Stravična priča naše pevačice JEŽI DO KOSTIJU, ne može da se oporavi od BOLA!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika

Popularna pevačica Sandra Afrika nedavno je javno progovorila o svom detinjstvu, otkrivajući detalje o odnosu sa svojim ocem. Kroz emotivne reči, istakla je da ga nije videla godinama, te da je odrastala uz majku kojoj je mogla sve da kaže, ali je morala da joj saopšti gde ide i sa kim. Sa druge strane, otac je bio surov i kažnjavao je na neprimeren način, čak je i šišao na ćelavo kada bi dobila lošu ocenu u školi.

- Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo - rekla je na ivici suza Sandra, a na pitanje da li se viđa sa ocem, pevačica je kroz suze rekla:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika progovorila o ocu

Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, nijedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo. Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to.

Pored toga, Sandra se osvrnula i na odnos sa Miletom Kitićem, kod kojeg je radila kao igračica. Iznela je svoje iskustvo o momentu kada je tražila pomoć od njega, ali je on promenio broj telefona, ostavljajući je bez podrške koju je očekivala.

Republika

Foto: ATA Images

Sandra Afrika radila kod Mileta Kitića kao igračica

- Mi smo zvali Mileta Kitića i pitali ga da nas usmeri i da pozove Marinu i da kaže bilo šta. Rekao mi je da ga pozovem posle vikenda i u nedelju, ne da se nije javio, nego je promenio broj telefona - priznala je pevačica, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading