KARLEUŠA U JEKU SKANDALA POCEPALA UGOVOR! Kada je videla ŠOK CIFRU u SPORAZUMU, pevačica odmah napravila HAOS!

Autor:

Zabava

06.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usledila oštra reakcija muzičke zvezde!

KARLEUŠA U JEKU SKANDALA POCEPALA UGOVOR! Kada je videla ŠOK CIFRU u SPORAZUMU, pevačica odmah napravila HAOS!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, pixabay.com

Jelena Dimitrijević, poznata voditeljka i plesačica, otkrila je javnosti nepoznate detalje o svojoj bliskoj saradnji sa popularnom pevačicom Jelenom Karleušom. Naime, Jelena je priznala da je prvi put upoznala Karleušu kada je igrala kao plesačica na njenom prvom koncertu u beogradskoj Areni. Ovo iskustvo je za nju predstavljalo pravu životnu avanturu, budući da je imala priliku da sarađuje sa jednom od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima.

- Ljudi ne znaju, ja sam završila baletsku školu "Lujo Davčo", smer narodne igre i tradicionalno pevanje, tako da sam završivši tu školu stekla umeće igre. Otišla sam na audiciju kod Jelene Karleuše, tražila je igrače za koncert u Areni, meni je to bilo zaista oduševljenje kao mladoj devojci. Biti u Areni pored takve, svetske zvezde, kojoj nastupi i koncerti izgledaju poput nastupa Bijonse, Dženifer Lopez.... Naravno da je san svagog igrača da bude deo tako nečega. Bilo je više od 500 prijavljenih i ja sam prošla čini mi se 15 -20 žena i isto toliko muškaraca. To je bilo fenomenalno iskustvo -  ispričala je Jelena Dimitrijević za Radio svetski, te dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY

Voditeljka Jelena Dimitrijević

- Jelena je jedna prirodna osoba. Na sve probe je dolazila bez šminke u trenerci i moram da kažem najlepša bez šminke - rekla je voditeljka pa opisala kako se Karleuša ponašala prema plesačima:

 

- Ona se ponašala kao jedna od nas, kao da je plesač, kao da to nije Jelena Karleuša, uvek pozitivna, uvek nasmejana, veoma duhovita, vrlo vredna, ona je toliko radila na svim koreografijama, ona dok nešto ne nauči ona nije odustajala.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša

Jedna od najupečatljivijih anegdota koju je otkrila jeste situacija kada je Karleuša odlučila da interveniše u vezi sa honorarima za plesače. Naime, voditeljka je otkrila da je pevačica bila nezadovoljna predviđenim iznosom za honorare plesača te je odlučila da odbije taj ugovor i pocepa ga pred svima.

- Moje pofesionlano iskustvo sa njom je fenomenalno, ona je tačna, vredna, istrajna, profesionalna, a i privatno smatram da je ona jedno fantastično biće, hrabro, a nežno u isto vreme. Imamo super odnos i kad god se setimo pozdravimo se. Na žalost ona je prošla mnogo loših stvari, čini mi se bez razloga - rekla je Jelena Dimitrijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading