OVE SCENE GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Poznata pevačica prošetala bez donjeg veša, pa udarila kontru bivšem suprugu!

Autor:

Zabava

05.06.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S bivšim vodi borbu oko imovine, a na crvenom tepihu sve oči bile uprte u nju!

OVE SCENE GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Poznata pevačica prošetala bez donjeg veša, pa udarila kontru bivšem suprugu!

Foto: Instagram.com/elladvornik

ela

Ella Dvornik pojavila se na crvenom tepihu u još jednoj haljini koja je šokirala brojne prisutne. Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika je 2023. godine na jedan događaj stigla u dugoj haljini s ogromnim prorezom, a na prvi pogled je izgledalo kao da ne nosi donji veš. Sličnu je haljinu obukla je i sada.

Naime, Ella se na crvenom tepihu pojavila u zelenoj haljini s otvorenim leđima te prorezima kojima je pokazala svoje noge i bokove. Mnogi su ponovo pokrenuli raspravu nosi li Ella gaćice.

 

 

Prisustvo Ele Dvornik na internetu prevazilazi tipičan sadržaj influensera, nudeći kombinaciju humora, lako povezivih iskustava i autentične posvećenosti podizanju svesti o značajnim društvenim pitanjima.

Inače, Čarls Pirs, britanski biznismen, odlučio je da tuži svoju suprugu, pevačicu Elu Dvornik, zbog kuće u Balama, prenose hrvatski mediji. Prema tamošnjim papirima, Ela je jedini vlasnik kuće u Balama.

- Beleži se spor radi utvrđenja i podele bračne imovine, koji se vodi između tužitelja Pirsa Patrika Čarlsa Pirlesa i tužene Dvornik-Pirs Ele - glasi beleška iz jula ove godine, prenosi "Index.hr".

- Ono kad imaš sve dokaze da te neko prevario, al' si i dalje dovoljan mazohista da slušaš kako te neko uverava da nije - jer razočarenje je ok, al' duboko razočarenje je 16ProMax, a ti zaslužuješ najbolje - napisala je influenserka nedavno na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading