OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA O VESNI ZMIJANAC: Zbog problema sa MAFIJOM, na nastup upalo DESET muškaraca sa PIŠTOLJIMA!

Autor:

Zabava

04.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni šok detalji!

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA O VESNI ZMIJANAC: Zbog problema sa MAFIJOM, na nastup upalo DESET muškaraca sa PIŠTOLJIMA!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

Rade Lacković, popularni narodni pevač sa višedecenijskom karijerom, nedavno je otkrio jedno od svojih najneobičnijih iskustava iz kafane. Naime, Lacković je podelio detalje o noći kada je pevao u velikoj kafani gde je došlo do incidenta povezanog sa telefonskim pozivom za Vesnu Zmijanac. Iako se situacija na prvi pogled činila bezopasnom, ona je brzo eskalirala kada je neki gost uzeo slušalicu i izazvao neprijatnosti pevaču.

Naime, Lacković je izneo detalje o tome kako je situacija koja je delovala bezazleno, brzo prerasla u ozbiljan problem kada je neko od gostiju preuzeo kontrolu nad telefonskim pozivom. Ovaj incident je doveo do toga da se 10 momaka sa utokama pojavilo u kafani, stvarajući neprijatnu atmosferu koja je mogla da eskalira u ozbiljan sukob.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Rade Lacković

Bilo je, sećam se da sam jedne noći pevao u nekoj velikoj kafani koja ima 300 - 400 mesta, a gore ima restoran i šank. Te noći je pevala Vesna Zmijanac, tada nije bilo mobilnih telefona, pa je Rade Ćenta zvao na broj od kafane i tražio je Vesnu. Šanker je spustio slušalicu na šank i rekao konobaru da ode po Vesnu. Ali, u međuvremenu je neki gost koji je sedeo uz šank je uzeo slušalicu i svašta napračio Radetu, a on je tada bio u Ofenbahu, te godine mu je bilo ograničeno kretanje - priča pevač za domaće medije i nastavlja:

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Vesna Zmijanac

Posle 10 minuta je došlo 10 momaka sa utokama, svi su bili na nogama, ko je zvao, ono-ovo, a taj delija je pobegao odmah posle poziva jer je znao šta sledi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading