NEVEROVATNO OTKRIĆE PRED VELIKO FINALE ZVEZDA GRANDA! Isplivala šok-informacija, članovi žirija će imati pretežak zadatak!

Autor:

Zabava

05.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić otkrila zbog čega je ova sezona "Zvezda Granda“ drugačija.

NEVEROVATNO OTKRIĆE PRED VELIKO FINALE ZVEZDA GRANDA! Isplivala šok-informacija, članovi žirija će imati pretežak zadatak!

Foto: TV Pink/printscreen

Sezona "Zvezda Granda" privodi se kraju, a članovi žirija imaju mnogo razloga da budu ponosni na uspeh koji su postigli sa svojim kandidatima. Posebno zadovoljna je Snežana Đurišić koja je sumirala utiske nakon devet meseci napornog rada sa talentovanim pevačima.

- Ova sezona je čini mi se od 2013. godine do danas, najbolja što se tiče kvalitetetnih pevača. Da, definitivno najveći broj kvalitetnih pevača je bi upravo ove godine i molim se da to bude tako i u budućnosti - otkrila je Snežana Đurišić.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Snežana Đurišić

 

- Naravno, ja sam ove godine imala zaista dobrih kandidata. Međutim, zavisi sve od toga kako se ko da i ko u trenutku zablista na toj pozornici, tako bude ocenjen i takvi budu rezultati. Ne znači da oni koji su ispali nisu vredni svega ovoga, čak naprotiv, mislim da treba ponovo da se prijavljuju, da budu uporni. Samo ako je čovek uporan može da uradi ono što želi i što naumi. Imala sam Adelu koja je fantastična i da ne nabrajam dalje, da se neko ne uvredi, jer ću sigurno nekoga zaboraviti. Svi su bili dobri zaista i verujem da će se bar nekolicina ponovo vratiti ili biti pozvana ispred produkcije - objasnila je ona za Grand.

- Ne mogu da kažem ko je tačno bio najtvrdoglaviji, ali istina je da reagujem na tu njihovu tvrdoglavost, jer sam ja bila u njihovoj koži i znam kako razmišljaju. Oni u početku više razmišljaju šta će ko od članova žirija da im kaže, nego šta će pevati i kako će pevati. Onda se dešava da u startu sa njima treba obaviti razgovor, ali neko to čuje odmah, a neko ne, pa moram da im ponovim više puta i na kraju to sve bude kako treba. Ako ćeš pre nego što izađeš na scenu da pevaš, razmišljati šta će ti reći neki član žirija, to nije dobro, jer znači da nemaš koncentraciju. Nije jednostavno izaći na ovu pozornicu i imati ispred sebe ljude koji imaju kredibilitet, ime i prezime. Ja se trudim da im pomognem da se opuste i oslobode, da ne vode računa šta je ko pevao, već da traže najbolju pesmu za sebe - priznala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading