PRED SMRT OTKRIVENO KO JE PUCAO U MASSIMA SAVIĆA: Isplivali zastrašujući detalji verbalnog okršaja u stanu!

Autor:

Zabava

05.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Metak ga je promašio, probio zid i završio u bojleru.

PRED SMRT OTKRIVENO KO JE PUCAO U MASSIMA SAVIĆA: Isplivali zastrašujući detalji verbalnog okršaja u stanu!

Foto: K1 printscreen youtube.com

Proslavljeni hrvatski kantautor, Massimo Savić, koji je preminuo pre dve godine, je u jednom prilikom govorio o incidentu koji mu se dogodio u stanu koleginice Alke Vuice.

Naime, opisujući žurke u stanu njegove koleginice Alke Vuice, Massimo je govorio o incidentu sa voditeljem, Željkom Malnarom.

Massimo je tada pred kamerama, izjavio da je mogao da pogine jer je, sad takođe pokojni Malnar, na jednoj žurki u Alkinom zagrebačkom stanu, nakon verbalnog sukoba, izvadio iz jakne ogroman Magnum i pucao u njega. Metak ga je promašio, probio zid i završio u bojleru.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

- Istina je da Massimo prepričava taj događaj i razumem da je to mnoge šokiralo i tek će šokirati večeras ili u reprizi sutra poslepodne. Ipak, epizoda serijala o Alki Vuici, priča je o njenom mukotrpnom probijanju na muzičku scenu, pisanju tekstova za mnoge poznate izvođače i skladatelje među kojima su, osim Massima, Josipa Lisac, Tajči, Boris Novković, Željko Bebek i mnogi drugi. Naravno, ona u filmu opisuje i nastanak hitova koje je sama izvela poput „Laži me“ ili „Otkad te nema“. Bile su to godine kad su ti mladi kreativci živeli prilično intenzivno, da iskoristim diplomatsku formulaciju, ali ne bih volio da ti segmenti priče zasjene Alkin rad - rekao je Toni Volarić za Slobodnu Dalmaciju o svom dokumentarnom serijala Zauvijek autor.

5. novembra 2022. godine održao je veliki koncert u Areni Zagreb, a poznati novinar Roman Bolković je početkom ove godine otkrio nepoznate detalje o Masimu i njegovom zdravstvenom stanju.

- Davno bi trebalo započeti priču kad bih počeo od početka, pa ću je ispričati kratko, i od kraja. Pre par nedelja imao sam gosta, izuzetnog čoveka, velikog stručnjaka, medicinara. Pričali smo u slobodnom kontekstu o koječemu, o Bogu i svetu, i nekako nas je razgovor odveo do Massima. Da, taj moj gost bavi se i onkologijom. Rekao sam da ću pričati od kraja. I tako sam ja odmah na početku priče znao da je kraj, i nisam verovao, jer nisam pojma imao, ali priča tek počinje, tu, na kraju. Massimo je imao koncert u Areni. Kazao je tom mom gostu, svome lekaru, da mu je to životni koncert. Čovek mu je odgovorio da nije moguće da ga održi, da će taj životni koncert ugroziti njegov život. Massimo je mirno rekao da je upravo zato došao zamoliti da u backstageu bude taj moj gost, izuzetan čovek, dokor, i njegova medicinska ekipa. Pa ako šta krene po zlu, da se nađu. Doktor ga je gledao par trenutaka i nije verovao što mu Massimo predlaže, no pre no što je išta odgovorio Massimo je rekao:

– Doktore, s vama ili bez vas, ja ću taj koncert održati. Jer to je moj životni koncert, ponavljam vam.

Jasno, Massimo je znao da ta priča tu počinje jer se završava. Medicinski tim je bio iza scena, doktor je bio tu, Massimo nikada u životu, kaže mi Maminho, nije zakasnio na koncert, a kamoli ga otkazao, i otpevao je svoj životni koncert s – drenom u plućima - napisao je Roman Bolković tada u svojoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

06.06.2024 12:57

Massimo, divni covek prelepih pesama...a Alka Vujica i njeno probijanje u svetu muzike...netalentovana ali simpaticna .