VI OCENJUJETE! IZBORNI STAJLING KOJE ZVEZDE JE ZA 10?! JK, Ceca, Goca, Zorica, ili Jeremićka ! ANKETA

Autor:

Zabava

03.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su Zorica Brunclik i Ceca odlučile da se pojave u ležernijoj varijanti, Jelena, Jovana, ali i Goca Šaulić, prošetale su skupe komade nakita u vidu satova, ali i dobrih komada tašni, koje su koštale i po nekoliko hiljada evra.

VI OCENJUJETE! IZBORNI STAJLING KOJE ZVEZDE JE ZA 10?! JK, Ceca, Goca, Zorica, ili Jeremićka ! ANKETA

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, e-stock/ Časlav Vukojičić, Privatna arhiva

Brojne javne ličnosti izašle su juče na izbore i obavili građansku dužnost, a od tada se najviše piše o stajlingu Jelene Karleuše, Jovane Jeremić i Svetlane Cece Ražnatović, koja se na glasanju pojavila u papučama.

Foto: Privatna arhiva

Zorica Brunclik

 

Naime, dok su Zorica Brunclik i Ceca odlučile da se pojave u ležernijoj varijanti, Jelena, Jovana, ali i Goca Šaulić, prošetale su skupe komade nakita u vidu satova, ali i dobrih komada tašni, koje su koštale i po nekoliko hiljada evra.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

 

Sada prepuštamo vama da ocenite koja se dama najbolje obukla, pa u anketi koja je pred vama, u nastavku teksta, odlučite kome biste dali najvišu ocenu! 

Podsećamo, najviše se priča vrtela oko pevačice Jelene Karleuša i njenog još uvek zakonitom supruga Duška Tošića.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić

 

Pored svog besprekornog stajlinga, Karleuša je iznela svoje mišljenje o nedavnim događajima, uključujući i izjavu svog supruga Duška Tošića da se sporazumno već neko vreme razvode. 

Foto: Privatna arhiva

Gordana Šaulić

 

Dao je ljudima oružje u ruke... Ne znam šta bih rekla, neka bude da sam ostala bez teksta. Za oca moje dece nikada neću reći ružnu reč i stojim pri izjavi da bih na desetoricu skočila zbog njega, ma šta god on rekao o meni - rekla je Jelena Karleuša za Republiku.

Kako smo ranije pisali, pevačica Jelena Karleuša ne žali da na dobru tašnu da čitavo bogatstvo, a samo u poslednjih nekoliko meseci prošetala je komade koji još malo, pa koštaju kao jedan stan sa dobrom kvadraturom! Pevačica u svom garderoberu ima komade u više boja, a kad se sve skupi kada su tašne koje je prošetala u poslednja tri meseca, cifra izlazi na preko milion evra! 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading