KARLEUŠA SAMO U TAŠNAMA IMA NEKOLIKO MILIONA EVRA! Pevačica šeta najskuplje komade! Neke koštaju i do 100.000 evra! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena u pet boja ima samo torbe marke "Birkin", koje koštaju od 80 do 100.000 evra, pa tu već dolazimo do pozamašne cifre.

KARLEUŠA SAMO U TAŠNAMA IMA NEKOLIKO MILIONA EVRA! Pevačica šeta najskuplje komade! Neke koštaju i do 100.000 evra! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Jelena Karleuša ne žali da na dobru tašnu da čitavo bogatstvo, a samo u poslednjih nekoliko meseci prošetala je komade koji još malo, pa koštaju kao jedan stan sa dobrom kvadraturom! Pevačica u svom garderoberu ima komade u više boja, a kad se sve skupi kada su tašne koje je prošetala u poslednja tri meseca, cifra izlazi na preko milion evra! 

 

 

Jelena u pet boja ima samo torbe marke "Birkin", koje koštaju od 80 do 100.000 evra, pa tu već dolazimo do pozamašne cifre. 

 

 

Nedavno je prilikom gostovanja u emisiji "Ćirilica" ispred studija došla u elegantnoj odevnoj kombinaciji, a tašna koju je nosila je bila marke "Erme" i košta oko 24.000 evra. 

 

 

I u ovoj varijanti, sa ovom markom, Jelena ima minimum šest torbi, a tu su i komadi u markama Šanel, Versaće, Balensijaga i druge, koje nose i brojne svetske zvezde. 

Pored nabrojanih marki, Jelena kod kuće ima garderober u kom ima preko 100 tašni, tako da kad se cifra skupi, ima čak nekoliko miliona evra samo u ovim komadima!

Podsećamo, Jelena se juče pojavila na Dedinju kako bi glasala i obavila svoju građansku dužnost, a tu se i mimoišla sa suprugom Duškom Tošićem, koji je glasao pre nje. 

 

 

Pored svog besprekornog stajlinga, Karleuša je iznela svoje mišljenje o nedavnim događajima, uključujući i izjavu svog supruga Duška Tošića da se sporazumno već neko vreme razvode. 

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša

 

Dao je ljudima oružje u ruke... Ne znam šta bih rekla, neka bude da sam ostala bez teksta. Za oca moje dece nikada neću reći ružnu reč i stojim pri izjavi da bih na desetoricu skočila zbog njega, ma šta god on rekao o meni - rekla je Jelena Karleuša za Republiku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading