NOVI DETALJ O TRUDNOĆI JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka tada otkrila nešto što je sve zapanjilo! Ovoliko dece je za nju sasvim dovoljno!

Autor:

Zabava

03.06.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu da ću biti sa Draganom Stankovićem i kažu da će to biti jedna od mojih najvećih ljubavi u životu i da je on čovek mog života.

NOVI DETALJ O TRUDNOĆI JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka tada otkrila nešto što je sve zapanjilo! Ovoliko dece je za nju sasvim dovoljno!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Pink televizije Jovana jeremić u više navrata je pričala o tome koliko bi dece volela da ima, pa kada je reč o trudnoći, ona tvrdi da je jedna za nju bila sasvim dovoljna! Voditeljka kaže da će mišljenje možda vremenom da promeni i da rađanje dece dolazi u obzir samo ako je s muškarcem kog voli. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić

 

- Ćerka Lea me je terala da rodim dete, ali sam imala razgovor sa njom koji je bio vrlo jasan. Rekla sam joj " Dete, bre, i jedno mi je dovoljno! Neću da rađam, sada malo neka druge rađaju". Snimala sam je čak telefonom kad se dešavao taj razgovor, pa sam sve kačila na Instagram - rekla je jednom prilikom u šali voditeljka. 

Podsećamo, velika prašina se podigla oko trudnoće voditeljke, jer je govorila o tome šta joj sa sadašnjim partnerom Draganom Stankovićem predviđaju zvezde. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

- Kažu da ću biti sa Draganom Stankovićem i kažu da će to biti jedna od mojih najvećih ljubavi u životu i da je on čovek mog života. Kažu još svašta nešto, ali neću dalje od toga. Čak... - rekla je ona, pa se nasmejala i nastavila:

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 

- Čak da rodim sina. Drugo dete biće muškarac. Ako bude muškarac biće Vasilije, ako bude devojčica biće Vasilisa. Samo pod tim uslovima mogu da ostanem u drugom stanju, to sam i Draganu rekla. Od te priče promena imena ne dolazi u obzir. Ako se dogovorimo - dogovorili smo se, ako se ne dogovorimo - čekaće Vasa. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
She is bloody stupid

03.06.2024 12:21

Citavu noc nisam spavao od srece kada sam saznao da je Jovana Jeremic trudna.Nebitan lik i nebitan njen privatni zivot pa je i to trebala da zadrzi za sebe

njen kraj će biti strašan

03.06.2024 21:38

i detence joj je mrtvo bolno ... nesreća nad nesrećama ...