NAJRADOSNIJE VESTI U DOMU RAŽNATOVIĆA! Nakon rođenja TREĆEG sina, Veljko se HITNO OGLASIO: Još jedno slavlje! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se još jedna proslava!

NAJRADOSNIJE VESTI U DOMU RAŽNATOVIĆA! Nakon rođenja TREĆEG sina, Veljko se HITNO OGLASIO: Još jedno slavlje! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nakon što je nedavno proslavljeno rođenje trećeg unuka folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, a zatim i održano tajno građansko venčanje u porodičnoj vili, tokom kojeg su se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgovorili sudbonosno "da", usledilo je još jedno slavlje u poznatoj porodici o kojoj mediji u poslednje vreme neprestano bruje.

Naime, bokser Veljko Ražnatović danas se javno obratio svom prvom nasledniku, malom Željku, koji danas puni četiri godine. Cecin sin je na svom Instagram profilu podelio sliku sa sinom i emotivnom porukom čestitao rođendan, nakon čega su se čestitke ljudi samo ređale.

- Srećan rođendan, sine moj - napisao je bokser u svojoj emotivnoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Veljko Ražnatović sa sinom Željkom

Inače, povodom Željkovog rođendana, porodica Ražnatović će večeras u Titelu upriličiti veliko veselje u domu gde Veljko živi sa suprugom Bogdanom i njihovom decom. Ovo će biti poseban dan za malog Željka i celu porodicu, koji će zajedno proslaviti ovaj važan događaj.

Podsetimo, pre nekoliko meseci, Veljkova supruga Bogdana se porodila i na svet donela sina kojem su dali ime Isaija. Porodaj je protekao u najboljem redu, a sada se porodica raduje novom članu i zajedničkom životu sa troje dece.

U međuvremenu, Veljkova sestra, Anastasija Ražnatović, nedavno se udala za fudbalera Nemanju Gudelja. Intimno venčanje održano je u prisustvu kumova i članova porodice, a venčanju je prethodilo građansko venčanje koje je privuklo pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading