LIK JOJ POKLONIO AUTO, PA GA ŠUTNULA: Vesna de Vinča se pohvalila da je NAJVEĆA SPONZORUŠA U GRADU!

Autor:

Zabava

01.06.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona ne vidi ništa loše u tome da uzme skupoceni poklon od nekog ko je lud od ljubavi za njom i da ga otkači.

LIK JOJ POKLONIO AUTO, PA GA ŠUTNULA: Vesna de Vinča se pohvalila da je NAJVEĆA SPONZORUŠA U GRADU!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Vesna da Vinča

Poznta novinarka i vlasnica kompanije "Mis Ju" Vesna de Vinča prisetila se u TV emisiji jedne situacije iz svoje prošlosti na osnovu koje je prozvana "najvećom sponzorušom u gradu". 

Naime, ona je sa voditeljkom i gostima razgovarala na temu muško-ženskih odnosa, a konkretno su se bavile temom - koliko su i da li su u današnje vreme muškarci ili žene ''ludi od ljubavi''. 

Republika

Foto: Printskirn

Vesna de Vinča bez dlake na jeziku

Vesna je u želji da istakne koliko su je udvarači voleli i poštovali, opisala jednog kavaljera od kog je na poklon dobila automobol, da bi ga ona uprkos skupocenom poklonu otkačila.

- Jedan od mojih udvarača mi je svojevremno kupio automobil Tojotu Jaris. Jednog dana, došla sma u kompaniju i videla auto parkiran ispred, sa velikom mašnom. Popela sam se gore i pitala moju saradnicu ''Čiji je ovo Jaris dole?'' Ona kaže ''Pa to je tvoj automobil ženo, od tebe nema veće sponzoruše u ovom gradu - ispričala je Vesna u emisiji "Magazin in", pa nastavila:

- To je bio stvarno jedan divan lik. Kupio mi je i 4.000 ruža, sećam se. Tada mi se izvinjavao zbog nečega, ali stvarno je bio kavaljer. Baš se trudio oko mene, ali nismo gledali u istom pravcu. Bilo je lepo dok je trajalo i smatram da je bio lud od ljubavi na početku.

Inače, Vesna de Vinča udavala se dva puta. U prvom braku, sa novinarom Milanom Langom bila je sedam godina. Drugi muž Vesne de Vinče bio je Predrag Vitas, u koga je, kako sama kaže, bila ludo zaljubljena. Nakon njegove smrti, ona je obukla crninu koju zbog prevelikog žala za njim više nikad nije skinula, već je i danas dostojanstveno nosi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading