MIRKO KODIĆ OD SRCA PODRŽAO AĆIMOVIĆE: Pojavio se na izložbi ANGELININIH HALJINA, s ovom porodicom ga je spojila BOLNA SUDBINA!

Autor:

Zabava

01.06.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni muzičar svojim prisustvom uveličao humanitarno veče priređeno u čast devojčice stradale u Ribnikaru.

MIRKO KODIĆ OD SRCA PODRŽAO AĆIMOVIĆE: Pojavio se na izložbi ANGELININIH HALJINA, s ovom porodicom ga je spojila BOLNA SUDBINA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Maturske haljine, kreirane po originalnim skicama male Angeline Aćimović, izložene su večeras u TC Galerija i sve će biti poklonjene deci bez roditeljskog staranja, kao i drugaricama male dive iz VIII2, a poznati harmonikaš Mirko Kodić pojavio se na ovoj humanitarnoj reviji.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Harmonikaš Mirko Kodić prisustvovao humanitarnoj reviji

Muzičar je došao da podrži roditelje devojčice koja počiva na Lešću pored Mirkovog sina koji je u 30. godini iznenada preminuo u snu.

Otac male Angeline, Anđelko Aćimović, obratio se prisutnima i rekao da je ovo veče posvećeno, kako njegovoj ćerki, tako i deci iz domova bez roditeljskog staranja.

- Ovo su haljine koje su prikazane na prvom događaju (prošloj reviji) i postavljene su večeras kao dekor. Deca iz škole “Vladislav Ribnikar” će recitovati i svirati večeras. Ovo veče posvećeno je Angelini i deci iz domova bez roditeljskog staranja. Njima je poklonjeno ukupno 38 haljina, ostalo je za dečicu iz Ribnikara, što je ukupno 52 haljine. Neće doći svi večeras, jer nisu svi spremni da prisustvuju javnim okupljanjima - izjavio je Aćimović i dodao da je za njega, suprugu i dve ćerke, sestre pokojne Angeline, ovo veoma poseban dan.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ovo je posebno veče za roditelje i sestre male Angeline Aćimović

Inače, narednih pet dana haljine će biti izložene na Kula trgu, a potom će zauzeti svoje mesto u prostoru Designers District-a na prvom spratu Galerije.

Svi ljudi dobre volje imaće i priliku da na štandu Fondacije uplate donaciju i informišu se o njenom programu i radu. Posle toga haljine će biti poklonjene malim maturantkinjama.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandar Kodić sahranjen pored žrtava iz Ribnikara

Podsećamo, Mirkov sin Aleksandar Kodić sahranjen je na beogradskom groblju Lešće, pored žrtava iz Ribnikara. Osim Angeline na tom mestu počivaju i Andrija Čikić, kao i školski čuvar Dragan Vlahović. 

- Aneđeli idu sa anđelima, sudbina je to - prokomentarisala je tada Kodićeva bivša supruga i Aleksandrova majka Jasna. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading