PEVAČICA UHVATILA PARTNERA U PREVARI: Saznala za silne BAHANALIJE, pa napravila haos, o ovome javnost bruji i dan-danas!

Autor:

Zabava

01.06.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac otkriva detalje skandala sa biznismenom.

PEVAČICA UHVATILA PARTNERA U PREVARI: Saznala za silne BAHANALIJE, pa napravila haos, o ovome javnost bruji i dan-danas!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna Zmijanac je oduvek važila za fatalnu ženu estrade, koja je svojom pojavom i harizmom uspevala da osvoji mnoge muške srce. Ipak, pred oltar su je odvela samo dva puta, prvo Miroljub Aranđelović Kemiš, a potom Vlada Jovanović, sa kojim ima ćerku Nikoliju Jovanović.

Poslednji partner kojeg je Vesna Zmijanac predstavila u javnosti je biznismen Željko Rstić. Oni su dugo bili zajedno, ali se nisu rastali na lep način. Njihovu vezu obeležio je skandal kada je pevačica svog partnera uhvatila u prevari o čemu je i javno pričala. Tada je pokupila svoje stvari i iselila se iz stana koji je bio u zgradi koju je sagradio Željko.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

 

- Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam ga lično razotkrila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljke koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima - izjavila je Vesna tada.

- Prekinuli smo našu vezu kao i svi normalni ljudi, na civilizovan način. Niko ni za kim ne pati i ne znam zašto se diže tolika dževa oko te naše veze. Ova priča je završena. Ja sam ostvarena i srećna žena, imam svoje potomke i dva braka iza sebe, a ovo sa Željkom je bilo lepo druženje i nije mi padalo na pamet da se udajem - rekla je pevačica za “Alo“ nakon raskida.

Ovaj turbulentni ljubavni život Vesne Zmijanac samo je još jedan segment u njenom bogatom životu, koji je obeležen kako njenim uspesima na estradi, tako i emotivnim izazovima koje je uspešno prevazišla. Iako se Željko trenutno ne pojavljuje u medijima, Vesna nastavlja da živi svoj život punim plućima, fokusirana na svoju porodicu i karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading