CECA ZAVRŠILA KOD LEKARA, TELO JOJ SE TOTALNO IZDEFORMISALO: Ove detalje nikada nije smela da podeli sa publikom!

Autor:

Zabava

01.06.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović otkriva šokantnu istinu o svom zdravstvenom problemu!

CECA ZAVRŠILA KOD LEKARA, TELO JOJ SE TOTALNO IZDEFORMISALO: Ove detalje nikada nije smela da podeli sa publikom!

Foto: printscreen/Blic TV

Ceca

Svetlana Ceca Ražnatović, popularna srpska pevačica, nije krila svoje zdravstvene probleme sa hormonima koji su doveli do ozbiljnog povećanja telesne težine. Tokom 2015. i 2016. godine, Ceca je primetila da se njeno telo značajno promenilo, izgledajući kao da se "strašno ugojila". Međutim, umesto da ignoriše simptome, ona je odlučila da sasluša svoje telo i potraži medicinsku pomoć.

Kako je istakla u jednom intervjuu, Ceca je naglasila da joj je telo "signaliziralo da sa njom nešto nije u redu", te da je odmah potražila pomoć stručnjaka. Ističući važnost brze reakcije na promene u zdravlju, pevačica je savetovala svoje fanove da čim primete neku promenu na svom telu ili osete da nešto nije u redu sa zdravljem, odmah odu kod lekara.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović

 

- Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje telo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans, nije ništa strašno. To je ženska faza od godinu dana. Sve se izdešavalo tokom 2015. i 2016. godine. Telo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu. Kada sam primetila simptome odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem. Savetujem svima da čim primete da im nešto sa zdravljem nije u redu ili neku promenu na telu, da odu kod doktora. Zaista više ne bih pričala na tu temu, ipak je to moja intima i ne želim da baš sve izlazi u javnost - ispričala je Ceca svojevremeno za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading