MIRJANA KARANOVIĆ NAKON HOSPITALIZACIJE ZAVRŠILA U LATEKSU: Šok objava poznate glumice, grudi SEVAJU u čipki (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao da je glumica u sedmoj deceniji?!

MIRJANA KARANOVIĆ NAKON HOSPITALIZACIJE ZAVRŠILA U LATEKSU: Šok objava poznate glumice, grudi SEVAJU u čipki (FOTO)

Foto: ATA Images

Mirjana Karanović

Glumica Mirjana Karanović nedavno je imala zdravstvene probleme zbog kojih je završila u Urgentnom centru. Međutim, nakon kratkog predaha, Mirjana se vratila svojim svakodnevnim obavezama. Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju na kojoj pozira u lateks odelu koje ističe njen dekolte, a koje je nosila za potrebe predstave. Ova objava izazvala je lavinu komplimenata na njen račun, a glumica je pokazala da se ne predaje lako ni u izazovnim situacijama.

Republika

Foto: instagram.com/mirjanakaranovic

Mirjana Karanović se utegla u lateks odelo

Podsećanja radi, glumica Mirjana Karanović je nedavno hitno primljena u Urgentni centar. Kako su preneli domaći mediji, proslavljenoj umetnici je pozlilo tokom vikenda, nakon čega je potražila medicinsku pomoć i bila viđena u zdravstvenoj ustanovi u pratnji lekara. Nakon nekoliko sati provedenih u Urgentnom centru, Mirjani Karanović odrađena su detaljna ispitivanja, urađen skener glave, čiji su rezultati uredni, kao i laboratorijske analize. Kada su lekari potvrdili da je sa njenim zdravstvenim stanjem sve u redu, te da nema razloga za zadržavanje u bolnici, glumica je puštena kući kako bi odmarala.

Inače, Karanovićeva je u jednom intervjuu otkrila da se često osećala usamljeno, ali da je naučila važnu lekciju - da kada se tako oseća, treba da potraži pomoć. 

- Osećaš se usamljeno često u životu, ali ja sam naučila jednu stvar, da kad god tako osećam, ja onda zovem nekoga. Mislim, ranije me bilo stid da priznam da sam sama i uplašena, jer balkansko vaspitanje, budi jak, budi čvrst, ne smeš nikome da pokažeš. Ali onda sam naučila da samo jaki ljudi traže pomoć. I da u stvari to je znak snage. I onda vidiš ko su ti prijatelji - rekla je glumica u emisiji "Dobro veče sa Andrijom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/@RepublikarsTV/videos

Komentari (0)

Loading