UNAKAŽENO LICE ANDRIJE MILOŠEVIĆA! Poznatog glumca ni ŽENA ne može da prepozna! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se desilo, internet se usijao!

UNAKAŽENO LICE ANDRIJE MILOŠEVIĆA! Poznatog glumca ni ŽENA ne može da prepozna! ŠOK! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumac Andrija Milošević, poznat po svojim duhovitim ulogama, ali video klipovima na društvenim mrežama, ponovo je nasmejao svoje pratioce, ovog puta koristeći se prerušavanjem u ženu. U svom najnovijem videu, Andrija se transformisao u ženski lik sa crnom perikom, šminkom i cvetnom bluzom, što je izazvalo lavinu smeha i komplimenata za njegovu hrabrost i kreativnost.

Reakcije na Andrijinu transformaciju bile su izuzetno pozitivne, sa mnogim pratiocima koji su se doslovno smejali do suza. Međutim, nije izostala ni doza šaljivih komentara, uključujući i poređenje sa likom Bisenijem Gavrilovićem iz serije "Porodično blago", koji je oživela Vesna Trivalić.

Republika

Foto: printskrin/instagram.com/andrijamilosevic_official

Andrija Milošević kao žena

Ipak, da je uspeo u svojoj transformaciji govori činjenica je uspeo da iznenadi i svoju suprugu i koleginicu, Aleksandru Đeđu Tomić, koja mu je poručila da je "najružnija žena koju je ikada videla".

"Ja ružniju trebu videla nisam", "Pazi, možda se nekome dopadneš", "Iako si najlošija riba, pustio bih te u kamion", "Au, kakao se kralj unakazio, obožavam ga", samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod glumčeve hit objave.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrija Milošević se već maskirao u ženu

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se Andrija Milošević preruršio u ženu. Naime, povodom Dana žena, glumac se umotao u bademantil, kosu zamotao u peškir, a ono što je izazvalo najviše pažnje jeste crveni ruž koji je stavio na usne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading