HITNO OBRAĆANJE JELENE KARLEUŠE ALARMIRALO JAVNOST: Brutalnim rečima POKOSILA kolege iz regiona, uputila JAVNI ZAHTEV! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se javno obratila kolegama iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore!

HITNO OBRAĆANJE JELENE KARLEUŠE ALARMIRALO JAVNOST: Brutalnim rečima POKOSILA kolege iz regiona, uputila JAVNI ZAHTEV! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock

Poslednjih dana, javnost je pažljivo pratila objave muzičke zvezde Jelene Karleuše u kojoj neretko izražava svoje mišljenje o nepravdi prema Srbiji, posebno ističući Crnu Goru zbog podrške UN-ovoj rezoluciji o genocidu u Srebrenici. Nakon toga, Jelena se obratila kolegama iz regiona, apelujući da pruže podršku srpskim izvođačima koji, prema njenim rečima, sve više trpe negativne posledice od nekada "bratskih" naroda.

Naime, Karleuša se ponovo oglasila na društvenoj mreži Instagram pozvala kolege iz zemalja iz regiona, poput Hrvatske, Bosne i Crne Gore, koji grade karijeru u Srbiji, da pruže podršku srpskim izvođačima i zahtevaju isti tretman za sve i u svojim državama.

- Pozivam sve kolege iz zemalja poput Hrvatske, Bosne, Crne Gore, koji nesmetano i bez ikakvih zabrana grade svoje karijere u Srbiji i Beogradu, da podrže srpske izvođače i zahtevaju isti tretman za sve. Takođe, molim ih samo da zamisle koliko bi im štetilo da budu obrisani sa radio i tv stanica Srbije. Muzika ne sme da ima primitivnu podelu i političku konotaciju - napisala je pevačica u svojoj objavi koja je uzburkala javnost.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša se ogasila na Instagramu

Podsećanja radi, Jelena Karleuša nedavno se osvrnula na svoje nastupe u Crnoj Gori, koji su nedavno otkazani upravo zbog njenih stavova koje je javno podelila na društvenoj mreži Instagram.

Ja sam u školi učila da su Crnogorci i Srbi braća. Mene narod u Crnoj Gori voli, a napada me jedna mala politička organizacija. Moj tekst su proglasili za govor mržnje. A sa druge strane postoje ljudi koji govore protiv moje zemlje i naroda i to se ne naziva govorom mržnje. Morala sam da otkažem nastupe u Budvi. Neću da generalizujem, smatram da sa izuzetno voljena i cenjena širom regiona - rekla je Jelena u emisiji "Ćirilica", te odmah nastavila:

Republika

Foto: Printscreen/Happy Tv, Pixabay.com

Jelena Karleuša zabranjena da nastupa u Crnoj Gori

Bila sam u šoku zbog reakcija, davali su saopštenja da je moja muzika zabranjena. Ja se ne plašim ni kometa ni komita, kako se već nazivaju ti ljudi. Ništa loše nisam rekla, već samo ono što smo mi učili u školi, da su naši narodi bratski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gijon

01.06.2024 11:53

Sta napravi zena idsrbe zarad sponzorstva za plocu.Postala je demon mada i pre nije bila normalna.