KARLEUŠA SEVERINOM OBRISALA PATOS! Jednom rečenicom joj ZAPUŠILA USTA, nastao TAJAC uživo u programu!

Autor:

Zabava

27.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odgovorila koleginici na sramne provokacije na račun našeg naroda!

KARLEUŠA SEVERINOM OBRISALA PATOS! Jednom rečenicom joj ZAPUŠILA USTA, nastao TAJAC uživo u programu!

Foto: Goran Ristovski/ATAImages, Printscreen/Happy Tv

Muzička zvezda Jelena Karleuša večeras je bila gošća u emisiji "Ćirilica", gde se osvrnula na mnoge političke teme. Poznata po svom oštrom jeziku, Karleuša je prokomentarisala aktuelne političke događaje i sukobe, međutim, u jednom trenutku dotakla se i svoje koleginice Severine Vučković, kao i na njene nedavne sramne provokacije na račun Srbije i srpskog naroda.

- Sve ono što sam rekla, a što zovu "politikom", ne bih rekla da je politika. Mislim da ti ne treba hrabrost za stav koji je prosto istina. Ne bih rekla da ja imam sukob sa Severinom, ali moram da kažem da je došlo do politizacije nečeg što se zove odbrana svoje zemlje. Ona ima sukob sa zemljom iz koje vuče korene. Ja ne verujem u priču da jedan narod za nešto može da bude kriv i ima izvršnu moć - istakla je Karleuša na početku, te se odmah nadovezala:

Republika

Foto: Printscreen/Happy Tv

Jelena Karleuša u emisiji "Ćirilica"

- Rekli su mi da sam Severinu jednom videla u prolazu. Nisam je prepoznala, jer uživo i na slikama... To je druga priča! Kada pričamo o ženama koje prodaju veru za večeru, njima nije mesto u emisijama sa ozbiljnim državnicima. Ona je mene napala jer sam rekla da joj je otac Srbin. Nazvala je moje reči beščašćem. Severina mora da shvati da, kada se podržava svoje, nije nikakav "atak" na druge. Kada se usudiš da kao Srpkinja odbraniš svoje, odmah ti stave žig… Časno je braniti svoju zemlju, a ja nisam imala nameru nikoga da uvredim. Ipak, ova emisija je ozbiljna da bi govorili o tabloidnim ličnostima, a ona je tabloidna.

Pevačica se osvrnula i na svoje nastupe u Crnoj Gori, koji su nedavno otkazani upravo zbog njenih stavova koje je javno podelila na društvenoj mreži Instagram.

- Ja sam u školi učila da su Crnogorci i Srbi braća. Mene narod u Crnoj Gori voli, a napada me jedna mala politička organizacija. Moj tekst su proglasili za govor mržnje. A sa druge strane postoje ljudi koji govore protiv moje zemlje i naroda i to se ne naziva govorom mržnje. Morala sam da otkažem nastupe u Budvi. Neću da generalizujem, smatram da sa izuzetno voljena i cenjena širom regiona - rekla je Jelena, te odmah nastavila:

Republika

Foto: printscreen/happytv

Jelena Karleuša u emisiji "Ćirilica"

- Bila sam u šoku zbog reakcija, davali su saopštenja da je moja muzika zabranjena. Ja se ne plašim ni kometa ni komita, kako se već nazivaju ti ljudi. Ništa loše nisam rekla, već samo ono što smo mi učili u školi, da su naši narodi bratski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Eto!

31.05.2024 07:59

Gospoja, niko ne krivi NAROD, nego se krivica postavlja INDIVIDUALNO - pa su individue to odspinovale, jer nesto ne bi u Hag. A ti nadji vec jednom svalera da se smiris, pa pokazi bar malo dostojanstva i daj tom coveku, koji te vec godinama vise ne zeli, razvod!

Ljubavnica

01.06.2024 15:46

@Eto! - Jedino moze da napise ovako bedan komentar. I to nepismena ljubavnica.