KARLEUŠA POSLALA TOŠIĆU SIMBOLIČNU PORUKU: Prvo pojavljivanje muzičke zvezde nakon vesti da se RAZVODI od fudbalera! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.05.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sva u belom, da li je ovo poruka za Duška?!

KARLEUŠA POSLALA TOŠIĆU SIMBOLIČNU PORUKU: Prvo pojavljivanje muzičke zvezde nakon vesti da se RAZVODI od fudbalera! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock_Caslav_Vukojicic

Nakon vesti da se razvodi od supruga, penzionisanog fudbalera Duška Tošića, muzička zvezda Jelena Karleuša prvi put se pojavila u javnosti, a svojom odevnom kombinacijom je sve ostavila bez teksta. Naime, Karleuša se ispred jedne televizijske kuće pojavila u belom kompletu na visokim potpeticama, a mnogi su povezali simboliku koju ova boja nosi - nevinost.

Iako ne prestaje da ratuje sa svojim još uvek zakonitim suprugom i ocem svoje dve ćerke, Atine Nike, Jelena je rado pozirala prisutnim fotorepoterima. Inače, kako se može videti, pevačica je na sebi imala stajling u iznosu od 77.000 evra. Haljinu do kolena ukombinovala je sa "Šanel" biserima od 3.000 evra, salonkama "Kristijan Labuten" od 800 evra, i belom "Erme" mini keli tašnicom od 25.000 evra. Pored njih, ponela je i zlatni sat i narukvicu "Kartije" od 35.000, odnosno 12.800 evra.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša i Duško Tošić u braku su od 2008. godine, međutim, već izvestan period ne funkcionišu kao bračan par. Tokom prethodnih dana, supružnici su odlučili da iznesu sav "prljav veš" u javnost i, po svemu sudeći, stave tačku na svoj odnos. Tošić je juče prvi put progovorio o razvodu od muzičke zvezde, te naveo da je više puta pokušao sporazumno da se razvede od nje, ali da ona nije želela.

Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - ispričao je Duško, preneo je Kurir.

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić se razvode

Nakon Tošićeve izjave, oglasila se i Jelena, koja tvrdi da njen suprug laže i da je ona ta koja je inicirala razvod. Kao dokaz za ovo priložila je prepisku sa Duškovim advokatom, koja je nastala 23. maja 2022. godine.

Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je Karleuša Duškovom advokatu.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Jelena Karleuša odgovorila Dušku Tošiću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Saska

28.05.2024 01:02

Koliko je Jelena Karleuša elokventna, inteligentna, načitana, koliko ume ne samo da priča, već da drži govor o svim mogućim temama, svaka čast. O modi, diskografiji, njenom primarnom zanimanju, koliko je tamo najbolja ni da ne govorim. Odlicna emisija je bila veceras.