MILICA ZAVETNICA ZAKUCALA AMIDŽIĆA NA PINKU: Haos uživo u programu, voditelj ZANEMEO nakon ovih reči!

Autor:

Zabava

28.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok na samom početku emisije!

MILICA ZAVETNICA ZAKUCALA AMIDŽIĆA NA PINKU: Haos uživo u programu, voditelj ZANEMEO nakon ovih reči!

Foto: TV Pink/printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je večeras u autorskoj emisiji "Amidži šou" ministra unutrašnjih poslova potpredsenika Vlade Srbije, Ivicu Dačića, dvojnika predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra finansija Sinišu Malog, reditelja Milorada Milinkovića, ali i Milicu Đurđević Stamenkovski, ministarku za brigu o porodici i demografiju Republike Srbije, koja je na samom početku emisije "zakucala" Amidžića šaljivom opaskom na njegov račun.

Naime, Ognjen je predstavljao svoje goste, a na red je došla i Milica Zavetnica, kako je poznatija u javnosti. Voditelj je konstatovao da se njih dvoje nisu videli deset godina, i to otkako je poslednji put gostovala kod njega u emisiji.

- Evo, Milice, prošlo je deset godina kako se nismo videli - zapazio je Amidžić.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ognjen Amidžić

- Tako je, tad sam počeka da se bavim politikom - istakla je Đurđević Stamenkovski.

- Eto, prošlo je deset godina, vidi koliko si napredovala, šta si sve uradila, a gledaj mene! I dalje na istom mestu - našalio se voditelj "Amidžija".

- Tako je - rekla je kratko Milica, što je izazvalo muk u studiju, a zatim i smeh zbog neprijatne tišine.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Đurđević Stamenkovski i Ivica Dačić

Inače, Amidžić je upitao ministarku za brigu o porodici i demografiju da li bi i on u skorijoj budućnosti mogao da postane neki ministar u našoj zemlji, na šta se političarka ponovo našalila.

- Pa, evo, videla sam da si nedavno ponovo postao otac, radiš na natalitetu, a ja sam ministarka za brigu o porodici, tako da već ispunjavaš jedan uslov - istakla je kroz osmeh Milica Zavetnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading