MILICA TODOROVIĆ PREKINULA TIŠINU! Otkrila ŠOK ISTINU o dečku, evo zašto ga je ŠUTNULA!

Autor:

Zabava

30.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je razlog pucanja veze!

MILICA TODOROVIĆ PREKINULA TIŠINU! Otkrila ŠOK ISTINU o dečku, evo zašto ga je ŠUTNULA!

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images/Antonio Ahel

Nakon navoda domaćij medija da je pevačica Milica Todorović donela odluku da stavi tačku na emotivan odnos sa dečkom Lazarom Granićem, popularna zvezda "Granda" se oglasila i prekinula ćutnju, otkrivši istinu o njenom ljubavnom životu.

Naime, Todorovićeva je potvrdila vesti o raskidu sa Granićem, a kako je istakla, razlog za krah ljubavi bio je što su njihovi putevi krenuli drugačijim pravcima, ali je dodala da su se rastali u dobrim odnosima.

- Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vreme i to je to - rekla je Milica, prenosi Blic.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Milica Todorović raskinula sa dečkom Lazarom Granićem

Podsećanja radi, prema informacijama izvora bliskog pevačici, razlike u karakteru između Milice i Lazara su bile nepremostive. Navodno, Milici je smetalo Lazarovo ponašanje koje je ocenila kao nezrelo i kliničko. Iako su se dogovorili da ostanu prijatelji i i dalje prate jedno drugo na društvenim mrežama, pevačica je bila inicijator raskida.

- Milica i Lazar su se na prvu loptu dopali jedno drugom, tako da su odmah i otpočeli romansu. U prva dva meseca je među njima vladala strast, pa su razlike koje postoje bile u senci. Vremenom je Milici sve više počelo da smeta to što je Lazar umnogome nezreliji od nje, ali nije želela da ga pritiska i menja već je pustila vreme u nadi da će se on spontano menjati - tvrdi izvor i nastavlja:

- Postajalo joj je sve teže da prećuti to što joj smeta. U njemu nije prepoznala nikakvu ozbiljnost niti želju da grade ozbiljniju budućnost. Lazar je želeo da izlaze, da se provode, putuju i zezaju, a ona je odavno u fazi kada joj treba sklad, mir i parter sa kojim će imati želju da osnuje porodicu. Kod njega to nije osetila, a poslednje nedelje bile su joj nepodnošljive. Smetalo joj je kada je zagrli i poljubi, te je počela sve ređe da se viđa sa njim. Umesto da sa njom razgovara o odnosu, nastavio je da se ponaša klinac. Tada je pukla, našla se sa njim i ostavila ga. I dalje se prate na društvenim mrežama, ali je definitivno kraj.

Republika

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović raskinula sa dečkom Lazarom Granićem

- Dogovorili su se da ostanu drugari, ali ni u jednom smislu više nije mogla da izdrži sa njim iako se trudila da ima razumevanja za sve. Njemu je raskid pao znatno teže nego njoj budući da se Milica dugo pripremala kako i na koji način da izađe iz emotivnog odnosa - zaključuje izvor za "Alo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Rade

30.05.2024 18:32

Između devojke i mladića nema drugarstva bez interesa i tačka. 🤔

Magi

30.05.2024 19:54

Jedan se otego drugi se protego