FUTA NAPRAVIO HAOS ZBOG PITANJA O JELENI KARLEUŠI: Odmah prekinuo INTERVJU na pomen njenog imena (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug pokojne Marine Tucaković reagovao burno!

Iako je delovalo kao da su se strasti stišale, muzički svet ponovo je uzdrman optužbama kompozitora Aleksandra Radulovića Fute koje je uputio na račun muzičke zvzede Jelene Karleuše. Naime, Futa je nedavno javno optužio poznatu pevačicu da je navodno ukrala pesme koje je napisao njegov pokojni sin, Milan Radulović Laća. Međutim, na pitanje novinara u vezi sudskog spora između njih dvoje, suprug hitmejkerke Marine Tucaković je reagovao burno, odbivši da da izjavu vezano za Karleušu.

 - Ja nemam problem da o tome govorim, ali biće vremena za to - rekao je besno Futa, prenosi Srbija Danas, ne želeći da komentariše dalje na ovu temu.

Republika

Foto: ATA Images

Futa burno reagovao na pitanje o Jeleni Karleuši

Podsećanja radi, Aleksandar Radulović Fura nedavno je javno izneo tvrdnje da je pevačica Jelena Karleuša navodno ukrala pesmu Milana Laće Radulovića i potpisala je kao svoju. U prilog tome, Futa je istakao da poseduje dokaze koji potvrđuju ove tvrdnje i da će ih javno izneti kada za to dođe vreme.

- Dotična pevačica je potpisala i predstavila Laćine pesme, "Ja", "Abu Dabi" i "Runde" kao svoje. Pošto se time ne bavim, kao što sam hiljadu puta rekao, nemam nameru više da vrtim u krug šuplju priču. Za to imam i dokaze, pa će i to doći na red kada bude trebalo. Ako neko sebe lažno predstavlja kao autora teksta i to javno saopštava, onda za to postoji termin koji se zove… napišite sami. - Inače pomahnitali deda je odlično, hvala na komplimentu. Kontra-kompliment imam: Daning-Krugerov efekat! Iluzorna superiornost, bez mogućnosti da se "pacijentu" na bilo koji način objasni da je u zabludi, jer takvima bilo šta "normalno i istinito" objašnjavati je nemoguća misija. Znači, ne treba ni pokušavati - rekao je Radulović ranije, preneo je Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading