KARLEUŠA DOBILA POZIV DA PEVA U CRNOJ GORI NA SVETI DAN: Usledio šok-preokret nakon ZABRANE, nastup joj zakazan na veliki SRPSKI PRAZNIK!

Autor:

Zabava

27.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica postavila samo jedan uslov!

KARLEUŠA DOBILA POZIV DA PEVA U CRNOJ GORI NA SVETI DAN: Usledio šok-preokret nakon ZABRANE, nastup joj zakazan na veliki SRPSKI PRAZNIK!

Foto: Printscreen/Happy Tv, Pixabay.com

Crnogorski političar Milan Knežević uživo u emisiji obratio se muzičkoj zvezdi Jeleni Karleuši, pozivajući je da za Vidovdan ove godine održi koncert u opštini Zeta, nedaleko od Podgorice. Naime, nakon što je pevačica progovorila o zabrani nastupa u Crnoj Gori, Knežević se ponudio da je ugosti, iako ga je ona upozorila da se to nekima ne bi dopalo.

- U ime opštine Zeta, najmlađe opštine u Crnoj Gori gde mi vršimo vlast, pozivam da na Vidovdan održite koncert na slobodnoj teritoriji. Pozivamo vas da budete naš gost. Severina tu ne može pevati. Nek puknu dušmani koji hoće da zabrane vaš dolazak u Crnu Goru - rekao je Knežević u emisiji "Ćirilica", a Karleuša je sa zadovoljstvom prihvatila poziv:

Republika

Foto: printscreen/happytv

Milan Knežević pozvao Jelenu Karleušu da nastupa u Crnoj Gori

- Prvo Severina da izađe iz Crne Gore. Hvala lepo! Ono što je zanimljivo, ja sam se venčala na Vidovdan. Ja nisam htela da otkažem nastupe jer se ne plašim nikoga, nikakvih kometa ili komita. Nikog nisam htela da vređam.

Republika

Foto: Printscreen/Happy Tv

Jelena Karleuša u emisiji "Ćirilica"

 

Podsećanja radi, muzička zvezda Jelena Karleuša večeras je bila gošća u emisiji "Ćirilica", gde se, između ostalog, osvrnula i na svoje nastupe u Crnoj Gori, koji su nedavno otkazani upravo zbog njenih stavova koje je javno podelila na društvenoj mreži Instagram.

Ja sam u školi učila da su Crnogorci i Srbi braća. Mene narod u Crnoj Gori voli, a napada me jedna mala politička organizacija. Moj tekst su proglasili za govor mržnje. A sa druge strane postoje ljudi koji govore protiv moje zemlje i naroda i to se ne naziva govorom mržnje. Morala sam da otkažem nastupe u Budvi. Neću da generalizujem, smatram da sa izuzetno voljena i cenjena širom regiona - rekla je Jelena u pomenutoj emisiji, te odmah nastavila:

Republika

Foto: printscreen/happytv

Jelena Karleuša u emisiji "Ćirilica"

Bila sam u šoku zbog reakcija, davali su saopštenja da je moja muzika zabranjena. Ja se ne plašim ni kometa ni komita, kako se već nazivaju ti ljudi. Ništa loše nisam rekla, već samo ono što smo mi učili u školi, da su naši narodi bratski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Oksim

27.05.2024 23:27

Ti si nedostojna Crne Gore. Kreni put Kosova ako ti basta.