EMOTIVNA OBJAVA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ NAKON OPERACIJE: Cecina ćerka se odmah oglasila, evo šta se DEŠAVA u njenoj kući (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Cece Ražnatović otkrila u kakvom stanju je Nemanja Gudelj nakon operacije!

EMOTIVNA OBJAVA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ NAKON OPERACIJE: Cecina ćerka se odmah oglasila, evo šta se DEŠAVA u njenoj kući (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Anastasija Ražnatović

Pevačica Anastasija Ražnatović, poznata po svojoj posvećenosti porodici, nedavno je podelila intimni trenutak sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Naime, nakon što je njen suprug, fudbaler Nemanja Gudelj, hitno operisan u Madridu zbog teške povrede kolena, ćerka folkerke Svetlane Cece Ražnatović je odlučila da pokaže kako se brine o njemu tokom oporavka.

Na fotografiji koju je objavila može se videti Nemanja kako leži u porodičnom domu, a njegova noga je zavijena, dok mu se mačka udobno smestila na njoj. Ovaj prizor pokazuje nežnu i brižnu stranu mlade Ražnatovićeve, koja je odlučila da podeli ovaj intimni trenutak sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, dodavši emotikon sa suzama radosnicama, kao i crveno srce.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović podelila sliku Nemanje Gudelja nakon operacije

Podsećanja radi, Nemanja Gudelj, igrač fudbalskog kluba "Sevilja", doživeo je tešku povredu kolena tokom utakmice krajem aprila, što je rezultiralo hitnom operacijom u glavnom gradu Španije. Ova povreda dovela je u pitanje njegovo učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali Fudbalski savez Srbije je saopštio da bi, uz adekvatan oporavak, Gudelj ipak mogao biti deo reprezentacije.

Selektor Srbije, Dragan Stojković, planirao je posetu Sevilji kako bi razgovarao sa Gudeljem, ali zbog povrede, umesto njega na put će ići doktor A tima, Ilija Rosić, kako bi se konsultovao sa medicinskim timom "Sevilje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading