MLADOŽENJA OSTAVIO ANASTASIJU NA DAN VENČANJA: Cela porodica Gudelj se pokupila iz vile, a evo gde je on sada (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati fudbaler i na ovako važan životni događaj ne odustaje od svojih prioriteta.

MLADOŽENJA OSTAVIO ANASTASIJU NA DAN VENČANJA: Cela porodica Gudelj se pokupila iz vile, a evo gde je on sada (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i pevačica Anastasija Ražnatović stupila je u brak sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem u tajnosti, a posle građanskog venčanja upriličeno je intimno slavlje u vili Ražnatovića na Dedinju. 

Nakon ceremonije i svečanog ručka, mladoženjina porodica je napustila vilu, a ono što je iznenadilo prisutne jeste odlazak i samog mladoženje.

Naime, Nemanja Gudelj je, nakon što je proslavio svoje venčanje, napustio veseli skup zajedno sa majkom i sestrom kako bi otišao na trening.


Inače, porodica Gudelj stigla je iz Sevilje kako bi prisustvovala ovom važnom događaju.

Njihov dolazak iz španske prestonice fudbala dodatno je naglasio značaj venčanja za mladog fudbalera. 


Iako su Anastasija i Nemanja sve organizovali u tajnosti i slavlje priredili samo za najbliže prijatelje i rodbinu, ovaj za njih važan dan je ipak protekao medijski propraćen jer, s obzirom na to da su oboje veoma poznate ličnosti, izaziva veliku pažnju javnosti.
Republika

Foto: instagram

Tek venčani Nemanja Gudelj i Anastasija sa njenim bratom Veljkom

Nemanja Gudelj je, i pored važnog životnog događaja, pokazao posvećenost svom profesionalnom pozivu napuštajući sopstvenu svadbu kako bi otišao na trening.

Ovakva posvećenost sportu pokazuje koliko je fudbal bitan deo njegovog života i koliko ozbiljno pristupa svojim sportskim obavezama, premda je odlazak mladoženje sa svadbe kako bi otišao na trening izazvao različite reakcije i izazvao interesovanje javnosti.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading