PRVA FOTKA SA VENČANJA ANASTASIJE I GUDELJA: Mlada nije nosila VENČANICU! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako je mlada pevačica izgledala na svečanoj ceremoniji!

PRVA FOTKA SA VENČANJA ANASTASIJE I GUDELJA: Mlada nije nosila VENČANICU! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

Danas, 28. maja, poznata pevačica Anastasija Ražnatović udala se za fudbalera Nemanju Gudelja u porodičnoj vili na Dedinju. Venčanje je obavljeno u uskom krugu prijatelja i rodbine, a prva slika sa ceremonije otkriva detalje ove intimne svečanosti.

Elegantna haljina i opuštena elegancija na venčanju

Mlada je za ovu priliku odabrala elegantnu haljinu u nežnoj, šampanjac boji, ističući svoj sofisticirani modni ukus. Sa druge strane, mladoženja je izabrao opuštenu kombinaciju: belu majicu, crne pantalone i patike, što je doprinelo opuštenoj atmosferi ovog posebnog događaja.

Anastasijin rođeni brat, Veljko Ražnatović, podelio je prvu fotografiju sa venčanja na društvenim mrežama, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Fotografija otkriva osmehe mladenaca i atmosferu radosti koja je okruživala ovaj poseban trenutak.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Veljko podelio fotku sa Anastasijom i Nemanjom

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja privuklo je pažnju medija i javnosti, a detalji o ceremoniji i slavlju još uvek ostaju tajna. Ovaj događaj sigurno će ostati u sećanju njihovih najbližih, ali i obožavalaca koji su sa nestrpljenjem iščekivali prve vesti o ovom posebnom događaju.

Ostaje da vidimo da li će mladenci podeliti još slika i detalja sa svoje intimne svadbe, a do tada, javnost će sa nestrpljenjem pratiti svaki korak ove ovog mladog i talentovanog para.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading