POSEBNI GOSTI NA ANASTASIJINOM I NEMANJINOM VENČANJU: Gudelji stigli u najvećoj TAJNOSTI iz Sevilje, a Veljko se uslikao sa OMILJENIM OSOBAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o venčanju mladog para, a ovo su ljudi koji su bili pozvani u vilu na Dedinju!

POSEBNI GOSTI NA ANASTASIJINOM I NEMANJINOM VENČANJU: Gudelji stigli u najvećoj TAJNOSTI iz Sevilje, a Veljko se uslikao sa OMILJENIM OSOBAMA! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Nemanja, Anastasija, Veljko

Danas je u vili Ražnatovića na Dedinju održano venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. Ovaj događaj okupio je celu porodicu, kao i prijatelje, koji su sa radošću dočekali ovaj poseban trenutak.

Porodica Gudelj iz Sevilje stigla na venčanje

Posebnu pažnju privukla je porodica Gudelj koja je stigla iz Sevilje kako bi prisustvovala venčanju. Majka Olivera, otac Nebojša i sestra Vanja su se posebno doterali za ovu priliku. Olivera je nosila kombinaciju u nežnim, roze tonovima, dok se Vanja odlučila za trendi autfit - lagodan džins i široku košulju, upotpunjen dobrom cipelama na štiklu, prenosi "Telegraf".

Republika

Foto: Instagram printscreen

Prva fotka sa venčanja

Anastasijin brat, Veljko Ražnatović, podelio je prvu fotografiju sa venčanja na društvenim mrežama, oduševivši fanove. Fotografija odiše toplinom i srećom mladenaca, dok pozadina otkriva prelepu baštu vile na Dedinju, gde se sve odigralo.

Veljko je takođe podelio nekoliko intimnih trenutaka sa bakom i dekom, roditeljima svoje majke Svetlane Cece Ražnatović. Ovi dragoceni trenuci pružaju uvid u porodičnu atmosferu koja je obavijala ovaj poseban događaj.

Republika

Foto:  Instagram.com

Veljko sa bakom i dekom

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja izazvalo je veliku pažnju javnosti, a fanovi su oduševljeni što su imali priliku da vide nekoliko delića ovog velikog događaja putem društvenih mreža. S obzirom na popularnost mladenaca, ne sumnjamo da će ova vest još dugo biti tema interesovanja medija i javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading