PRVA CECINA IZJAVA NAKON ANASTASIJINOG VENČANJA: Ponosna majka otkrila šta je POŽELELA zetu!

Autor:

Zabava

28.05.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se oglasila nakon tajne ceremonije u vili na Dedinju!

PRVA CECINA IZJAVA NAKON ANASTASIJINOG VENČANJA: Ponosna majka otkrila šta je POŽELELA zetu!

Foto: republika.rs, Instagram.com

Danas je u Beogradu održano građansko venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanja Gudelj, a nakon ceremonije mladenci su organizovali tajnu proslavu u Cecinoj vili na Dedinju.

Tajna proslava u Cecinoj vili

Nakon venčanja, mladenci su odlučili da proslave ovaj srećan događaj u tajnosti, okruženi najbližim prijateljima i članovima porodice. Ceca je izjavila da je presrećna zbog ovog dana i poželela je mladencima sve najbolje u budućnosti.

- Svi smo presrećni i jako smo se radovali ovom danu! Želim im da se vole i poštuju, a da sve što život nosi prolaze u ljubavi - izjavila je Ceca ovim povodom, piše Blic.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ceca

Elegantna Anastasija i ponosni Nemanja

Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je pažljivo odabrala za ovu priliku, dok je Nemanja ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu. Njihovi kumovi su bili Anastasijin najbolji prijatelj Ljubomir Tozev i Nemanjin dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

Anastasijin rođeni brat, Veljko Ražnatović, podelio je prvu fotografiju sa venčanja na društvenim mrežama, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Fotografija otkriva osmehe mladenaca i atmosferu radosti koja je okruživala ovaj poseban trenutak.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Prva fotka sa venčanja

Krunisanje posebne veze

Ovo građansko venčanje predstavlja krunu njihove posebne veze koja je rasla i jačala kroz vreme. Treba napomenuti da je crkveno venčanje Anastasije i Nemanje već održano 14. jula prošle godine, dodatno učvršćujući njihovu ljubav i predanost jedno drugome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading