ANASTASIJA I GUDELJ SLAVE U ŠPANIJI: Ispoštovani svi OBIČAJI, okupila se cela PORODICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se slavi Đurđevdan u Sevilji!

ANASTASIJA I GUDELJ SLAVE U ŠPANIJI: Ispoštovani svi OBIČAJI, okupila se cela PORODICA!  (FOTO)

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović danas proslavlja Đurđevdan sa porodicom Gudelj u Španiji. U domu su se okupili najbliži članovi Nemanjine porodice, a ćerka Svetlane Cece Ražnatović je putem društvene mreže Instagram podelila fotografiju koja je otkrila da i u Španiji poštuju sve slavske običaje.

Naime, na stolu se moglo videti slavski kolač, žito, crveno vino, kao i sveća, a pored je bila i korpa puna jaja koja su ostala od Vaskrsa. Posebnu pažnju privlači i velika torta dekorisana slikom Svetog velikomučenika Georgija.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Anstasija Ražnatović slavi slavu sa porodicom Gudelj

Podsećanja radi, Anastasija Ražnatović se pre nekoliko godina preselila kod supruga, fudbalera Nemanje Gudelja, u Sevilju, gde sada žive. Njih dvoje su se venčali u leto prošle godine, u manastiru Rajinovac nadomak Beograda, a ovom svečanom činu prisustvovali su samo najbliži članovi i kumovi.

Inače, Anastasija je nedavno podelila intimni trenutak sa svojim fanovima na društvenim mrežama nakon što je Gudelj hitno operisan u Madridu zbog teške povrede kolena. Na fotografiji koju je objavila može se videti Nemanja kako leži u porodičnom domu, a njegova noga je zavijena, dok mu se mačka udobno smestila na njoj. Uz emotivnu objavu, Anastasija je dodala i emotikon sa suzama radosnicama, kao i crveno srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading