"SRBIJU TREBA BRANITI OD ISTORIJSKE BRUKE" Karleuša se JAVNO obratila Vučiću, neće da ĆUTI o Srebrenici - njena poruka JEŽI DO KOSTIJU (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša podržala Aleksandra Vučića i uputila snažnu poruku!

"SRBIJU TREBA BRANITI OD ISTORIJSKE BRUKE" Karleuša se JAVNO obratila Vučiću, neće da ĆUTI o Srebrenici - njena poruka JEŽI DO KOSTIJU (FOTO)

Foto: Youtube.com K1 printscreen, Printscreen

Danas se u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija glasa o sramnoj rezoluciji o genocidu u Srebrenici. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predvodi srpski tim koji se bori da rezolucija kojom žele da žigošu srpski narod ne bude usvojena. Tim povodom oglasila se i muzička zvezda, Jelena Karleuša, koja je iskoristila priliku kako bi Vučiču pružila podršku i stala uz srpski narod koji brani, kako kaže, od istorijske bruke.

- Svim srcem uz predsednika moje zemlje koji u ovom momentu brani Srbiju i veliki i plemeniti srpski narod od istorijske bruke Ujedinjenih nacija - napisala je Karleuša u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša se oglasila o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici

Podsećanaj radi, Jelena Karleuša komentarisala je Severinine provokacije na račun Srbije i srpskog naroda, pa joj održala lekciju iz istorije i zamolila da ubuduće koristi glavu i za razmišljanje, a ne samo za ubrizgavanje botoksa. 

Naime, splitska pevačica, Severina Vučković, već godinama, iako uredno radi i zarađuje u Srbiji, pljuje srpski narod i Srbiju, te se svako malo bavi politikom i komentariše našu zemlju u negativnom kontekstu, ali se u nju uvek rado vraća da bi uzimala novac. Iako sa uglednim srpskim biznismenom Milanom Popovićem ima dete, dok je sa Srbinom Igorem Kojićem bila i u braku, Severinu ništa ne sprečava da pljune po onima za koje je više vezana nego za svoju zemlju.

Detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Voja

23.05.2024 19:22

Nakazo moralna ti si prva pre par godina pričala da je to bio henocid

Voja

23.05.2024 19:22

Nakazo moralna ti si prva pre par godina pričala da je to bio henocid

Rade

24.05.2024 00:14

@Voja - Sada se grebe za nešto. Prvo po Njegošu sada ovde drugu priču. Šta reći o majci čiju intimu diskutirala pola Srbije i Bosne.

Tea

24.05.2024 16:38

Sad će da joj legne još 1,5 miliona evra.