ŠOK-BOMBA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Podelila važnu informaciju, pa izazvala burne reakcije!

Autor:

Zabava

02.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je podelila fotografiju sina, pa saopštila važnu informaciju.

ŠOK-BOMBA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Podelila važnu informaciju, pa izazvala burne reakcije!

Foto: Vladimir Lukić

Poznata pevačica Marija Šerifović danas je na svom Instagram nalogu podelila nežnu fotografiju svog sina Marija koji danas puni pet meseci. Na slici se može videti naslednik kako drži knjigu sa natpisom "Danas punim pet meseci", dok Marija upućuje emotivne reči svom sinu, što je raznežilo mnoge njene pratioce.

- Sunce moje milo, zgodno, lepo, debelo, najlepše. Čovek moj najzgodniji, poludeću, eto - napisala je pevačica.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marija Šerifović

Inače, Marija je više puta istakla svoj stav o braku, naglašavajući da papiri unose mnogo problema i dodatnog opterećenja čak i kada se želi razvod. Otvoreno je iznela svoje mišljenje o tome kako papiri ne bi trebalo da određuju život i ljubav pojedinca, ističući da niko nema pravo da određuje za koga će se udati ili koga će voleti.

- Kad ću da se udam? Generalno smatram da papir i papiri donose samo probleme, donose neko dodatno opterećenje. Papiri donose mnogo problema čak i onda kada poželite da se razvedete - iskrena je bila Marija, pa je dodala:

- Koja je ta osoba koja sada meni može da kaže kako ću živeti, koga ću voleti, za koga ću se udati? Ko to ima pravo? Niko - objasnila je pevačica, prenose mediji.

Marija Šerifović je otvorila svoje stavove o braku i majčinstvu, ističući važnost iskrenosti i ljubavi u svakom segmentu života. Svojom iskrenošću, ona je postala inspiracija mnogima koji se bore za prihvatanje svoje istinske prirode i izražavanje svojih osećanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading