SPREMITE SE ZA TROPSKI DAN: Temperatura do 34 stepena

Autor:

Vesti

07.06.2024

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vetar će biti slab, severoistočni.

SPREMITE SE ZA TROPSKI DAN: Temperatura do 34 stepena

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Današnja prognoza za Beograd donosi sunčano vreme i visoke temperature, sa maksimalnom dnevnom prognoziranom na 33°C. Vetar će biti slab severoistočni, što će dodatno doprineti osećaju tropske toplote. Jutarnja temperatura biće 19°C, obećavajući prijatan početak dana za sve Beograđane.

U ostatku Srbije, situacija će biti slična - ujutro će biti vedro, ali u dolinama i kotlinama očekuje se svežina i magla. Tokom dana, sunčano vreme će doneti tropski toplo vreme, sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 30 do 34°C. Vetar će biti slab, takođe severoistočni.

Sa ovako visokim temperaturama, važno je voditi računa o hidrataciji i boraviti u hladovini koliko je to moguće. Tropske temperature mogu imati značajan uticaj na dnevne aktivnosti, posebno za starije osobe i decu. Takođe, vozači bi trebalo da budu posebno pažljivi i da izbegavaju duža putovanja tokom najtoplijeg dela dana.


Beograd će nastaviti da uživa u stabilnom vremenu, sa sunčanim danima i visokim temperaturama. Ovo je savršena prilika za uživanje u otvorenim prostorima i aktivnostima na otvorenom, ali je važno imati na umu potrebu za zaštitom od sunca i redovnim unošenjem tečnosti.

Kako se dan bude odvijao, preporučljivo je prilagođavati svoje aktivnosti kako bi se izbeglo izlaganje najjačem suncu i visokim temperaturama. Uživajte u ovom tropskom danu, ali budite svesni uticaja visokih temperatura na vaše telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading