OTKRIVAMO! PAKLENA NAMEŠTALJKA DEČAKA-MONSTRUMA: Kosta stavio METAK u majčin uložak da bi policija NAŠLA NJEN DNK!

Autor:

Vesti

15.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražujući medicinsku literaturu, utvrdio da se na intimnim delovima tela nalazi najveća koncentracija biološkog materijala.

OTKRIVAMO! PAKLENA NAMEŠTALJKA DEČAKA-MONSTRUMA: Kosta stavio METAK u majčin uložak da bi policija NAŠLA NJEN DNK!

Foto: privatna arhiva, profimedia

Kosta Kecmanović (14), dečak-monstrum koji je 3. maja u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro đaka i čuvara škole, a ranio još šest osoba, pre zločina je smislio pakleni plan kako da se osveti majci, saznaje Republika.

Kao što je poznato, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović u utorak je obelodanio optužnicu po kojoj je na jednom od metaka koje je Kosta ispalio nađen DNK dečakove majke Miljane Kecmanović, ali naš izvor blizak istrazi otkriva šokantan detalj koji dokazuje svojevremeno pisanje Republike da je Kosta majku patološki mrzeo.

U PRVI OKVIR

- On je još 1. maja iz očevog neobezbeđenog kofera uzeo dva pištolja, zbrojevku i rutger, i šest okvira s pripadajućom municijom. Dosadašnja istraga je utvrdila da je zločin planirao do najsitnijih detalja, a naročito mu je bilo važno da se osveti majci. Budući da je natprosečno inteligentan, proučavao je medicinsku literaturu i istraživao kako bi najviše mogao da joj naudi - kaže izvor našeg portala.

Iz knjiga za studente Medicinskog fakulteta je saznao da se jedna od najvećih koncentracija DNK tragova nalazi na intimnim delovima tela.

- Tada mu je sinulo da jedan od metaka stavi u majčin iskorišćen uložak, a potom ga vrati u prvi okvir iz koga je planirao da otvori vatru u školi. Logično je pretpostavio da će te čaure, nađene odmah pored vrata u kabinetu istorije, policija prve primetiti i uzeti kao dokazni materijal - pojašnjava naš izvor.

Podsetimo, dečak-ubica je tokom jednog od prvih razgovora sa socijalnim radnicima rekao da mu je jedan od glavnih ciljeva bio da naudi majci.

- Dodao je da mu nije žao što je pobio drugove i čoveka iz obezbeđenja, ali da mu najviše nedostaje što ne može da vidi kako mu majka pati. Pojasnio je i da je u jednom trenutku razmišljao da odustane od krvavog pira, međutim, tada mu je prišao školski čuvar, uspaničio se jer je verovao da je provaljen i počeo je da ubija - kaže sagovornik Republike.

PRETI JOJ ROBIJA

Tužilac Stefanović je na konferenciji za medije rekao da je Miljanin DNK nađen na jednoj od čaura nađenih u "Ribnikaru". Precizirao je da je reč o projektilu iz zbrojevke i da je majka optužena jer je neovlašćeno držala municiju i da tužilaštvo za nju traži dve i po godine zatvora.

Kako saznaje Republika, sumnja se da je DNK nađen na metku kojim je upucana nastavnica istorije Tatjana Stevanović (52). Pretpostavka se bazira na položaju tela i mestu gde je čaura nađena, pa će istraga biti vođena i u tom pravcu.

Nesrećna žena se i dalje oporavlja od teških povreda. Ona je pokušala da zaustavi krvavi pir, ali ju je monstrum pogodio u ruku i stomak. Tatjana ne oseća levu ruku i nalazi se u invalidskim kolicima, a još se psihički oporavlja od traume jer je poslednje čega se seća kobnog dana pogled ubijene devojčice Mare Anđelković.

Optužnica je podneta i protiv oca Vladimira, koji je oružje i municiju držao neobezbeđene i tako omogućio sinu da počini zločin. Njemu preti 12 godina zatvora.

Nemački stručnjak: Detinjstvo određuje ceo život

Poznati nemački psihoterapeut Bert Helinger tvrdi da uloga majke ima najveći uticaj na budućnost deteta, više od bilo koje druge osobe iz okruženja. On je detaljno objasnio zašto je odnos s majkom važan i kako on utiče na nas tokom celog života.

- Činjenica da majka želi da projektuje sopstvene želje na svoju decu, dostižući granice ugnjetavanja, čini dete zarobljeno pod njenom kontrolom bez nezavisne ličnosti. Najbolji način da sin nauči da poštuje druge žene jeste da majka podstakne samopoštovanje. Kada sin nije naučio da postavlja granice s majkom, neće moći da odgovori na druženje, pokazujući bilo ponašanje prekomerne osetljivosti i kukavičluka ili strogost i egocentrizam - smatra Helinger.

Majka devojčice sa spiska: Roditelji su sigurno pričali s njim

Na temu da li su roditelji krvi za sve što se dogodilo kobnog 3. maja, iako to niko ne može stopostotno da proceni, govorila je i majka Tatjana Savarese, čija je ćerka inače bila na spisku potencijalnih meta dečaka-monstruma.

Foto: printscreen k1

 

- Roditelje sam upoznala, družio se s mojom ćerkom neko vreme. Prestala je s njim da ima kontakt jer je mnogo dosadan i mnogo fin. Niti je bio zlostavljan, on je čak bio omiljen, mogu da kažem. Volele su ga devojčice, nekoliko njih je bilo zaljubljeno u njega. Za roditelje nisam sigurna, nisam im bila u kući kad su pričali s njim, ali to su ljudi koji su sigurno pričali s njim - rekla je Tatjana za K1 televiziju.

Emotivna hladnoća vodi u zločin

Foto: printscreen tv pink

 

Psiholozi ističu da je veliki problem u porodicama nezdrav odnos majki s decom, pogotovo sa sinovima, u određenim fazama života.

- U pubertetu počinje da slabi majčina, a jača očeva uloga. Jedne od najlošijih posledica nastaju ako majke ne zadovoljavaju dečje potrebe u najranijem uzrastu. Tad deca postaju emotivno hladne osobe. Ne umeju da ostvare emotivnu bliskost s drugim ljudima, prijateljima i partnerima, sutra s decom, ako ih budu imali. Takve osobe postaju nesigurne jer se iz odnosa s majkom dete uči samopoštovanju. Ako majka ne zadovoljava potrebe deteta u prvom periodu, šalje mu poruku da on i njegove potrebe nisu bitne i da ne zaslužuje da bude voljeno - kaže psiholog Ljiljana Jagodić.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
D.

15.10.2023 20:44

E sad ste već malo otišli u fantazije. Jeste, mora da je Kosta za čitavih mesec dana prostudirao i Medicinu i Prava, pa da mu se odmah dodele obe diplome… Bože sačuvaj. I šta će biti ako žena nije imala menstruaciju tada (1-3.5.) i kako je on baš znao kada mu mama ima ciklus?! Malo previše bolesno.

Tanana

15.10.2023 22:12

@D. - Aa baš to… Dirao mamin uložak, gaće itd… bolesno u kom pravcu ovo vodi.

Vaki

15.10.2023 23:20

@D. - Od monstruma me nista ne cudi. Da je makar malo normalan ne bi na zlocin nikad ni pomislio. Sve u vezi njega je teska patologija

Miloš

15.10.2023 20:48

A zašto joj onda nije određen pritvor ako je taj dokaz toliko čvrst?