NIKOLA JOKIČ NIJE ZA KOŠARKU, ON JE ZA MENSU: Trener Denvera govorio o IQ Srbina

Autor:

Sport

15.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Meloun oduševljen Srbinom.

NIKOLA JOKIČ NIJE ZA KOŠARKU, ON JE ZA MENSU: Trener Denvera govorio o IQ Srbina

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Nikola Jokić nastavlja da oduševljava košarkaški svet. Srbin je odigrao brutalnu partiju i sa 40 poena, uz sedam skokova i 13 asistencija vodio Denver do pobede nad Minesotom sa 112:97 i vođstva sa 3-2 u polufinalnoj seriji Zapada NBA lige.

Trener Denvera, Majk Meloun, nije krio oduševljenje Jokićevom igrom, ističući njegov neverovatan košarkaški IQ i upoređujući ga sa članovima Mensa organizacije. Meloun je istakao da Jokić poseduje izuzetnu inteligenciju na terenu, navodeći da on zna sve odgovore na situacije tokom igre. Sa 13 asistencija, Jokić je pokazao nesebičnost i visok nivo inteligencije, čineći sve oko sebe boljim.

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Njegov košarkaški IQ je neverovatan, verovatno bi trebalo da je u Mensi. Ispred svih, zna sve. Nikola zna sve odgovore na sve što mu daš, individualno i tokom igre. Ne pravi problem, ne forsira ništa, samo čita igru i morate da reagujete na njega. Upisao je 13 asistencija, to je nesebičnost i inteligencija. On je definicija igračke veličine, jer čini sve oko njega boljima - rekao je Maloun.

Nikola Jokić je postao sinonim za izuzetne individualne performanse u NBA ligi, konstantno iznenađujući ljubitelje košarke svojim veštim potezima i visokim košarkaškim saznanjem. Njegova konstantna igra na visokom nivou čini ga jednim od najcenjenijih igrača u ligi, a njegova sposobnost da utiče na igru na različite načine ga čini nezamenljivim članom Denver Nagetsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading