GUŽVA NA AUTO-PUTU KREĆE OD PLAVOG MOSTA! Ove tačke su kritične od jutros, obavezno ih zaobiđite! (FOTO)

Autor:

Vesti

15.05.2024

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo vreme nam donosi i pojačan intenzitet saobraćaja.

GUŽVA NA AUTO-PUTU KREĆE OD PLAVOG MOSTA! Ove tačke su kritične od jutros, obavezno ih zaobiđite! (FOTO)

Foto: naxi kamere

Veliki broj automobila od jutros je na ulicama prestonice. Na pojedinim saobraćajnicama već su velike gužve, pa se treba informisati kako biste ih izbegli.

Najkritičnije tačke danas su Plavi most, ali i deo auto-puta od Plavog mosta ka Autokomandi gde se formiraju kolone vozila i vozila idu malom brzinom. Ovi delovi puta su na Gugl mapama od jutros označene crvenom bojom.

Gužva je i na Gazeli, ali vozila prolaze bez većih zadržavanja, dok je poprililno pojačan intenzitet saobraćaja i na Pančevačkom mostu. Slična situacija je i kod Ade Ciganlije, gde je trenutno veliki broj vozila.

Od Autokomande do Trga Republike nekoliko je manjih tačaka gde ćete se zadržati, ali nema većih kolona, već se vozila kreću nešto usporenije.

Stanje na putevima u Srbiji

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 5.15 sati, teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje čekaju osam sati, a po pet sati na prelazima Horgoš i Kelebija. 

Zadržavanje za teretnjake na prelazima Šid i Rača, takođe na izlazu, je tri sata, a dva sata na GP Gradina, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila. 

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije"
na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Iz AMSS upozoravaju da se danas očekuju promenljivi uslovi vožnje sa mogućim padavinama a nestabilno vreme uslovljava češću pojavu odrona, zbog  čega se vozačima savetuje pažljivija vožnja pored zapadne Morave, dolinom Ibra i Drine, na đerdapskoj magistrali, ali i na putevima koji vode kroz planinske
i stenske useke.

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading